הפרשות בעיניים בלי הפסקה, מה עושים?

• הוסף לסימניות
מאתמול כל הזמן יש לי הפרשות מהעיניים, בעיקר דמעות וגם הפרשות צהבהבות כאלה.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
תה קמומיל להרטיב את השקית במים חמים ולנקות טוב טוב את העין, (גם שקיות תה אחרות עוזרות אבל קמומיל (בבונג) הכי טוב)

ומחר על הבוקר לרופא עיניים... (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1222993:
תה קמומיל להרטיב את השקית במים חמים ולנקות טוב טוב את העין, (גם שקיות תה אחרות עוזרות אבל קמומיל (בבונג) הכי טוב)

ומחר על הבוקר לרופא עיניים... (:

רופא עיינים? עד כדי כך?
אני לא אחת שהולכת לרופאים בכלל, בד"כ הכל עובר לבד ב"ה.
בכל אופן אני עובדת מחר וזה ערב חג, אי אפשר לפספס...

• הוסף לסימניות
אני מנגבת עם תה רגיל ובד"כ זה מספיק ולא צריך רופא.

• הוסף לסימניות
בדיוק גם לבן שלי היה כאלו הפרשות והייתי איתו אצל הרופאה והיא הביאה לי משחת סינטומצין למרוח פעמיים ביום עד שזה חולף, שמתי לו פעמיים וכאילו לא היה, שווה לנסות...

• הוסף לסימניות
אני סובלת מזה גם.. בדר"כ פעם בכמה חודשים יש לי כמה ימים כאלו, ועובר כמו שמגיע.

• הוסף לסימניות
גם לבת שלי היה את זה ודוקא כן רצתי לרופא והוא טען שזו לא ממש דלקת עיניים אלא איזה וירוס ויראלי שמסתובב, הוא אמנם נתן לי טיפות אבל העדפתי לשים לה קצת תה ועבר כלא היה.

• הוסף לסימניות
לבת שלי גם יש רגישות לא נורמלית בעיניים(- בעייתי במיוחד במעון...) ואחרי ריצות אין ספור לרופאי עיניים ילדים וכד' רןפאה אחת אמרה לי שאם זה בקטנה טיפה הפרשה או טיפה אדום אז לנקות את העין עם שקית תה מספיק אבל אם זה חוזר או לא עובר כדאי לגשת לקבל טיפות/משחה-חסכה לנו המון כאב ראש!

• הוסף לסימניות
גם אני אם נראה לי שלבן שלי מתחיל דלקת עיניים ישר אני שמה תה וזה עובר עד הבוקר
חוסך ריצה לרופא, להשאר איתו בבית ולהפסיד יום עבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה