קודם שולחת לו מייל שמגיע לך עפ"י חוק את ההפרשותעבדתי בחצי שנה האחרונה אצל מעסיק מסויים ועזבתי.שהנ"ל לא הפריש לי לפנסיה (הייתה לי פנסיה פעילה באלטשולר מעבודתי הקודמת)
לא נכנסת עכשיו על חוצפתו וכו...
תכל'ס..מתחילה עבודה חדשה .מה עליי לעשות .גם לגבי ההפרשות שלא בוצעו וגם לגבי מה הלאה..
ברורהוא יכול להעביר לי רטרו??
תפני אליו ותגיד לו ששמת לב שלא הופרש לפנסיה ואת מבקש שיפריש עכשיואגב מעסיק שעזבתי אצלו כבר מלפני קרוב לשנתיים ועכשיו גיליתי שלא הפריש לי פנסיה מה עלי לעשות?
וגם כמה ותק הפרשה לקרן פנסיה צריך בשביל שהמעסיק יהיה חייב להפריש?
מכתב מעורך דיןמקפיצה
טוענת שהפנסיה לא פעילה (שהיא כן .דיברתי עם חברת הביטוח)
ולא מוכנה להפריש לי לפנסיה בשום אופן
מה עכשיו??
שלחתי לה דוח ערכי פדיון מעודכן ובסטטוס כתוב לא פעיל .וכמובן שלא הכוונה שאין לי פנסיה קיימת .אלא שלא הפקידה לי (כמה מפתיע....)
ועוד מכתב נוסף שבו כתוב שיש לי הארכה לקרן פנסיה (שמשולמת בנתיים את החלק שלי מהיתרה שיש שם בקרן)
וכתוב מפורשות שהיא משולמת בנתיים ע"י היתרה שלי
ומההנהלת חשבונות שם שלחה לי שלא הפקדתי ולכן היא לא פעילה
מה מה עכשיו??
מחברת הביטוח ביקשו שאציין את שם המעסיקה ותאריכי עבודה ,כן,
תביאי לו מכתב מעורך דין, רק ככה יעזור.
את יכולה לאיים עליו (כמובן לא נכנסת לקטע ההלכתי ) שתפני לבית דין לענייני עבודה ותצייני בפניו ששם את בוודאות תצאי זכאית . אז חבל על הזמן שלך ושלו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים