דרוש מידע הפרשי דמי לידה עבור מעסיק שמעדכן באופן ממוחשב

• הוסף לסימניות
שלחתי בקשה להפרשי דמי לידה
וביטוח לאומי החזירו לי:
"על מעסיקך לשלוח תביעה אוטומטית ממוחשבת ולא תביעה ידנית כי אין באפשרותנו לבחון תביעות ידניות."
בפועל המעסיק טוען שהוא שולח כל חודש את השכר בצורה מסודרת
והם אמורים לראות את ההפרשים הנדרשים.

עוד מישהוא נתקל בכזו סיטואציה? מה עלי לעשות הלאה?

• הוסף לסימניות
הוא לא צריך לשלוח את השכר כמו שהוא עושה תמיד לכל העובדים גם ממין זכר.
אלא תביעה חדשה לדמי לידה עם הנתונים המעודכנים.

למשל החינוך העצמאי בכל יולי או אוגוסט שולח מחדש את כל התביעות של אותה שנה כדי שיקבלו הפרשים.

• הוסף לסימניות
שלחתי בקשה להפרשי דמי לידה
וביטוח לאומי החזירו לי:
"על מעסיקך לשלוח תביעה אוטומטית ממוחשבת ולא תביעה ידנית כי אין באפשרותנו לבחון תביעות ידניות."
בפועל המעסיק טוען שהוא שולח כל חודש את השכר בצורה מסודרת
והם אמורים לראות את ההפרשים הנדרשים.

עוד מישהוא נתקל בכזו סיטואציה? מה עלי לעשות הלאה?
גם לי שלחו כזאת הודעה תשלחי את ההודעה למעסיק שלך

• הוסף לסימניות
גם אצלנו זה עדכונים אוטומטים מהמעסיק
וקיבלתי ישירות הפרשים לחשבון כל פעם שהיה שינוי שכר/בונוס וכו בלי להגיש בקשה מחדש

(האמת שזה עובד בצורה קצת שונה שאני עדיין לא הבנתי, למשל היה לי עדכון שכר במהלך החופשת לידה אז קיבלתי תוספת כי הם משום מה פרסו את השכר על פני השנה אחורה, אם הייתי מגישה ידנית אז לא הייתי מקבלת כי זה לא השכר של לפני החופשת לידה.. מצד שני, בחודש לפני הלידה קיבלתי בונוס גדול מאד שהיה אמור להקפיץ את הדמי לידה אבל גם אותו הם פרסו על שנה אחורה וקיבלתי רק אחוז מסוים..
מישהי אצלנו חקרה את הנושא וטענה שהדרך האוטומטית פחות שווה לנו ואמרה שתבעה את הביטוח לאומי דרך חברה חיצונית וקיבלה תוספת משמעותית)

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה היה כך,ולא קיבלתי
עד שהלכתי לסניף והגשתי ישירות לפקיד -תוך יומיים אישרו ת'בקשה

• הוסף לסימניות
אמורים לגשת לסניף שלכם.

• הוסף לסימניות
יש לבקש ממעסיקך לשדר עבורך טופס 100 ייעודי
יעד: גמלה

• הוסף לסימניות
וואהה
החשבת שכר עוד תבקש ממני משכורת על כל הטופסיאדה שאני מבקשת ממנה

זה משהוא חדש? עוד מישהוא מכיר את זה?
זה משהו חדש.
מי שלא חשבת שכר לא מכירה את הנושא.
אני מכירה את הנושא מקרוב.
למעשה זה מה שהם צריכים.

• הוסף לסימניות
זה משהו חדש,
זה פירוט השכר של מבקש הגמלה,
צריך לבקש מחשב השכר שידור של טופס 100 ייעודי ישירות לביטוח לאומי והם מעדכנים הפרשים
שלחתי לחשבת שכר
היא החזירה לי "
לא צריך, כבר הסברתי שאנחנו מעסיק אוט' וכל חודש בטוח לאומי מקבל קובץ שכר של כל עובד ועובד!
"

מה עושים ?????

• הוסף לסימניות
היא
שלחתי לחשבת שכר
היא החזירה לי "
לא צריך, כבר הסברתי שאנחנו מעסיק אוט' וכל חודש בטוח לאומי מקבל קובץ שכר של כל עובד ועובד!
"

מה עושים ?????
היא לא צודקת!!!!!!
טופס 100 חודשי זה עבור כלל העובדים לאותו חודש
טופס 100 ייעודי זה עבור עובד מסויים ובו הם רואים נתונים 18 חודשים אחורה כולל הפרשים לעובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה