הפרשת חלה ושיש השירים

• הוסף לסימניות
בבקשה מי שאופה השבוע ביום חמישי או שישי ומוכנה להתפלל בזמן הפרשת חלה,
כמו כן, מי שמוכנה להגיד שיר השירים אחרי הדלקת נרות אשמח מאד לתת שם באישי.
שירבו שמחות בישראל.אמן
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אל תשלחו לי הודעה באישי לא התכוונתי להטריח אתכם.
תכתבו לי פה מי שאופה ומוכנה ואני אשלח לכם באישי את השם.
תזכולמצוות,תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני, בשמחה.

• הוסף לסימניות
שיר השירים

• הוסף לסימניות
תזכו למצוות!
אולי היום יהיו עוד כמה נשים,אנחנו צריכות להגיע ל40 וזה המון!

• הוסף לסימניות
אני אומרת שיר השירים כל שבוע אחרי הדלקת נרות ואשמח להזכיר את השם
למה שלא תעלי פה את השם כדי שכולם יתפללו?

• הוסף לסימניות
רצינו לארגן 40 נשים להפרשת חלה ושיר השירים זה הנלווה.כל אחת צריכה לדאוג לכמה כדי להגיע ל40 ואני לא הגעתי למכסה שלי בין השכנות והחברות,כנראה כולן עסוקות עם עונת החתונות.
באתי לחפש חברות בפורום,קצת נעזרתי אבל עדיין לא הגעתי למה שאני צריכה ועוד מעט אני הולכת להתעסק עם הבצק שלי....

• הוסף לסימניות
שיר השירים, בע"ה
ושתהיה הצלחה..

• הוסף לסימניות
יש לי מספרי טלפון של גמ"ח של נשים שאופות ואפשר לתת להם את השם
תוכלי ליצור איתי קשר 02-5805633
אני באופן אישי נעזרתי בהם המון !!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולן,תזכו למצוות לא כתבתי את השם כדי לדעת כמה אופות וכמה אומרות שיר השירים,הגענו ל40,יה''ר בזכות נשים צדקניות ירבו שמחות בישראל ונגאל כל אחת בישועת הכלל והפרט.
שבת שלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה