הפרשת חלה לזיווג

• הוסף לסימניות
נשים צדקניות האופות חלות מפתח לשבת זו ומפרישות חלה , נודה מאד למי שתפריש בעבור בחורה המחכה לזיווגה
מי שמתנדבת תכתוב כאן בפורום ותקבל את השם בהודעה ב"אישי"
בשמחות אצלכם

• הוסף לסימניות
אני מוכנה.

• הוסף לסימניות
אני מוכנה
לא חלת מפתח אלא חלות רגילות
גם מועיל?

• הוסף לסימניות
בעז"ה

• הוסף לסימניות
אם אפשר לעוד שמות מלבד השם הזה, אני גם מוכנה להצטרף.
שמעתי מאדמו"ר שאמר שה' שומע גם כמה שמות,
אם כבר משיגים הרבה נשים שמפרישות חלה, אומרות שה"ש וכד',
למה לא לנצל זאת כדי להתפלל על עוד?

• הוסף לסימניות
בעזרת השם,
שיתקבלו התפילות,אמן!

• הוסף לסימניות
בל"נ.

• הוסף לסימניות
אני גם אזכיר בעז"ה את השם -עם עוד כמה שמות

• הוסף לסימניות
אני לא אופה חלות (נשבר התנור בערב פסח)
אבל אשמח להזכיר בהדלקת הנרות ובתפילות.

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי שם ואני רוצה להתחיל באפית החלות.

• הוסף לסימניות
אני עוד מעט מפרישה

ביקשו ממני כבר להתפלל על מישהו לרפו"ש
אבל אשמח להתפלל גם עליה

• הוסף לסימניות
מוכנה ג"כ, אבל כמה שיותר מהר כי העיסה כבר תופחת.

• הוסף לסימניות
אני עומדת להפריש בעוד כחצי שעה, אשמח להזכיר את השם.

חני

• הוסף לסימניות
אודה אם תזכירו גם את דוד בן נחמה לזיווג הגון בקרוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה