הפרשת חלה לקראת שבת

• הוסף לסימניות
מי שיכולה להפריש חלה בברכה לקראת שבת לרפואת אשה צעירה במצב קשה.
שתעדכן, ואשלח לה את השם באישי.
תודה רבה
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אני מפרישה כל שבוע ב"ה.
אשמח להוסיף שם.

חני

• הוסף לסימניות
גם אמא שלי מפרישה כל שבוע.
תשלחי לי למייל:

• הוסף לסימניות
גם אמא שלי.
אולי גם אני בס"ד ושכנה נוספת.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
תזכו למצוות!
נכתב ע"י רותי בן שימול;1221621:
גם אמא שלי.
אולי גם אני בס"ד ושכנה נוספת.
תעדכני. בנתיים ספרתי אותך בתור 1

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח גם אלי.....
אבל אנחנו אומרים עוד שמות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1221968:
את יכולה לשלוח גם אלי.....
אבל אנחנו אומרים עוד שמות...

אפשר להזכיר כמה שמות
אני אופה חלות למשלוחי מנות ולכן אני אוריד בעז"ה היום או מחר וגם ביום שישי ואשמח לקבל שם

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את השם. יתכן שאספיק עוד היום.

• הוסף לסימניות
אמא שלי גם מפרישה
תשלחי לי למייל את השם

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש עוד?

• הוסף לסימניות
אמא שלי מפרישה היום. תשלחי באישי.
וכן חברה שלי עושה היום 5 פעמים הפרשה (עובדת במאפיה)

• הוסף לסימניות
אשמח להצטרף
יעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה