הפרשת חלה עבור התינוק חיים אלעזר בן מיכל

• הוסף לסימניות
אצלנו מפרישים בלי נדר כל ערב שבת, ומאז הפעם הראושנה שהתארגנו להפרשתחלה עבורו- כל ערב שבת השם שלו מוזכר לאחר ההפרשה.

בנוסף תמסרו למיכל שהיינו השבוע בקבר רחל ובמער המכפלה וביקשנו עבורו.

שיהיה בשורות טובות במהרה!

• הוסף לסימניות
ספרדיות שמה לב- המתכון הטעים הוא לא רלוונטי אלינו, כי הוא לא יהיה "המוציא"!
המקסימום בסוכר צריך להיות 2-4 כפות כדי שלא יהיה "חלה מתוקה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;849247:
3 כמו שראית בתמונה+4 לחמניות די גדולות+3 פסי שמרים עם קקאו.
מ-2 ק"ג
אוקי יצא ממש יפה, בשביל חלות ראשונות שלי :eek: באמת בצק מעולה במיוחד.
אבל... לאור מה שרשמת, הכנתי רק ק"ג, ויצא לי נטו חלה אחת גדולה ואחת קטנה :(

נקווה שהטעם יהיה שווה את הכמות הזעירה... זה נדע בשאבעס.

• הוסף לסימניות
הכנתי חלות לפי המתכון המצורף יצא לי מקילו אחד 3 חלות יפות נראה מתכון מאד טוב בלי ביצים
אפיתי 20 דק' (קצת התפלאתי אבל אמרתי ננסה..) והחלות לא היו מספיק אפויות בפנוכו.
בקיצור כל אחד שיבדוק לפי התנור שלו

• הוסף לסימניות
מעניין. התנור שלי איטי במיוחד, כמעט כל דבר אופה פי שלוש מהזמן הנקוב... והחלות היו מוכנות תוך 20 דקות בדיוק. (אולי 22..)
ואכן הטעם מעולה, אוורירי וממש מושלם. לא האמנתי שאלו חלותיי הראשונות.... :eek:
בקיצור - זה הולך להיות מתכון הבית שלי, בקטגוריית 'חלות'.
יישר כח, צל! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה