הפרשת חלה...

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמפרישה השבת ואין לה שם?????
דחוף חסרות מספר נשים להשלמה....
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אני מקוה בעז"ה להפריש חלה היום או מחר
מה השם?

• הוסף לסימניות
מפרישה בע"ה, אשמח לקבל את השם

• הוסף לסימניות
אני, בע"ה.
אשמח לעזור לך.

• הוסף לסימניות
מפרישה, אשמח לקבל את השם.

• הוסף לסימניות
בשמחה תשלחי שם

• הוסף לסימניות
גם אני בעזרת ה' מפרישה אפשר לשלוח
אני משתדלת להפריש בכל יום שישי מי שרוצא יכול לפנות בשמחה!

• הוסף לסימניות
גם אני בעזרת ה' מפרישה אפשר לשלוח
אני משתדלת להפריש בכל יום שישי מי שרוצא יכול לפנות בשמחה!

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה למפרישות הותיקות:
האם כשאת מפרישה חלה למען מישהו מיוחד, את מזכירה שמות נוספים בתפילתך, או שהפעם מתמקדת רק באותו האדם שנתבקשת להפריש בשבילו?
תודה.

• הוסף לסימניות
השבוע אני מפרישה, אשמח לשמוע שם

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת אין לה שם? אני מזכירה הרבה שמות ואשמח להוסיף עוד אחד.
את חושבת שהקב"ה נענה פחות אם מתפללים על כמה ביחד?
ראיתם פעם את רשימת השמות של קופת העיר בידיו של ר' חיים?

בכל אופן, אני מפרישה היום, ואשמח להזכיר בתפילתי את השם הרצוי לכם
אבל אני הולכת להפריש בחצי שעה הקרובה אז....

חני

• הוסף לסימניות
לא היה יותר יעיל לכתוב את השם, ומי שמפרישה תודיע לך שהיא התפללה עליו כך תוכלו 'לספור הפרשות'?

• הוסף לסימניות
תודה לכל הכותבות, המפרישות והמתנדבות......
לא כתבתי כאן את השם מצנעת הפרט.....
מי שפספסתי אותה... חבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה