כבר היה כת' שהתקלה טופלה....פורסם הבוקר...
אם לוחצים על 'אנגלית' במכשירי התיקוף באוטובוסים - מופיע המחיר הישן של 6 ש"ח...
נסו ותיוושעו!!
הפרסום יגרום לזה שאנשים לא יקבלו קנס על אי תיקוףהיה באג שגרם לזה, וכמובן הפרסום יגרום שיטפלו בו...
אם זה החשבון, אז על המשקל הזה -כבר עדיף לרכוש רכב.. 8 שח בשביל נסיעה של דקה למי שצריך..
הבעיה היא נסיעות בין עירוניות של 40 ק''מ ויותר.אם זה החשבון, אז על המשקל הזה -
כבר עדיף למכור את הרכב...
חופשי חודשי ב 157.5 בירושלים, או 69.5 שח בבית שמש...
אם כדברייך - כל יום פעמייםהבעיה היא נסיעות בין עירוניות של 40 ק''מ ויותר.
אני נוסעת כזו נסיעה כל יום פעמיים.
עולה לי לצד 14.5 שקלים (!!)
חישוב מהיר - 29 שח ליום.
ואחרי חישוב מדוקדק מול החופשי חודשי, בסופו של דבר יצא לי אותו סכום בסוף חודש, ככה שלא שווה לי להשתמש בחופשי חודשי.
זה פשוט הזיה.
לצערי, משום מה, העיר שבה אני גרה לא נכללת בזכאות הזו..אם כדברייך - כל יום פעמיים
הרי שאם את נוסעת יותר מ 11 ימים כבר משתלם לעשות חופשי
ויתכן שאת זכאית לפרופיל גיאוגרפי 157 ש"ח ארצי ללא רכבת עד 225 ק"מ (לאחרונה נוספו בני ברק ירושלים קרית ספר ועוד)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים