מידע שימושי הפתעה בקופה ----במדף כתוב מחיר X ובקופה מסתבר שהמחיר הפך לY

• הוסף לסימניות
החנות שעליה נפתח השרשור - נגיד שקוראים לה חנות א' , ולידה יש את חנות ב' - חנות עם מחירים נורמלים .
בעוד שבחנות ב' המוצר עלה 34.9 , בחנות א' אותו המוצר עלה 89.3 .
כלומר : חנות א' לקחה עליו כמעט כפול שלש .
החנות שעליה נפתח השרשור הנה חנות ג'
ובחנות זו רוב רובם של המוצרים אינם נמכרים לא בחנות א לא בחנות ב' וגם לא במתחרה ד' כיון ששם שהחנות היא גם יצרנית המוצרים.
כלומר בטוח שלא תמצאי את אותו מוצר בחנות ליד.

ספציפית מה שאת סיפרת זו אולי עוד סוג של חוצפה לשבור מחירי שוק של מוצרים מסוימים ולנפנף אבל כאן מדובר במשהו שונה. ולכן עד כמה שאני מבינה ל הגיוני שזו אותה רשת

• הוסף לסימניות
מברור הלכתי שערכתי בעבר ואני ממש לא מדייקת אבל זה העיקרון

אם המחיר שנקוב על המוצר אינו הגיוני כלומר ברור ששכחו להוסיף שם 0 כי למשל לא הגיוני שימכרו תכשיט כסף ב-1 ש"ח אלא ב100 ש"ח.
אז אסור לבוא ולתבוע את החנות שתמכור לך את המוצר במחיר שנקוב.

אבל אם הלקוח לקח את המוצר על בסיס המחיר שרשום, עד כמה שידוע לו זה המחיר המקובל בשוק או מחיר מבצע הגיוני, אז המוכר מחויב למכור לו את המוצר באותו מחיר.

במקרה הזה, גם אחרי שאמרתי לעובדות בחנות, והן הסכימו איתי שהמחיר שרשום במדף כבר לא אקטואלי, עדיין המחיר הזה כבר למעלה משבוע מתנוסס על המדף ללא כל שינוי!!!
גם אם חשבתי בתחילה שדובר בשוגג, עכשיו אני כבר בטוחה שזה במזיד, ולכן אני רואה לנכון להזהיר את הציבור....

ותאמינו לי שאם המוכר היה מראה שאכפת לו ולא נעים לו, ורץ לשנות את זה מיד, ומתנצל, הייתי משלמת את המחיר המלא כדי לא לגרום לו הפסד, אבל כשביודעין מנסים לעשות סיבוב על הלקוח זה אמור להתפרסם בראש חוצות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה