הפתעה-מנגה לכולם!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אז בעקבות כמה כלים יפים שראיתי בגרסאות מתקדמות של מנגה, וכמה בקשות לגרסת EX
רציתי להשיג כזה לטובת הכלל.
ולאחר המון ניסיונות כושלים, השמדת המחשב שלי למצב פירמוט ועוד, הצלחתי להשיג.....
מנגה סטודיו EX 5.0.6 שזה הגרסה המתקדמת ביותר שיצאה מלפני חצי שנה!
החדשות הטובות הם: ברכותיי, הנה לכם מנגה EX מתקדם.
והחדשות הטובות עוד יותר הם: ההתקנה הרבה יותר פשוטה ממקודם.
יצרתי קובץ מדריך פשוט ומפורט על דרך ההתקנה אז אנא לקרוא אותו לפני שמחלצים קבצים.
אישית העדפתי להסיר לגמרי את התכנה הישנה ורק אז להתקין את החדשה. כך או כך-בבקשה תעשו גיבויים לערכים מיוחדים, מודלים, טקסטורות, גדלים וכו' שקבעתם אצליכם.

לפרטים נוספים אפשר לפנות אלי באישי.
שם הקובץ ---- manga EX 5.0.6 ----

מקווה שזה יעזור לחלק מכם, תהינו ותמשיכו להעלות הרבה עבודות מדהימות.
בהצלחה לכולם. כמובן לשאלות אפשר לשלוח לי מייל.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאשמש פה פה להרבה אנשים - את פשוט מדהימה בפרגון שלך ובעזרה הפשוטה ובשמחה לאנשים שאת בכלל לא מכירה!!!!!! אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1959126:
כך או כך-בבקשה תעשו גיבויים לערכים מיוחדים, מודלים, טקסטורות, גדלים וכו' שקבעתם אצליכם.
.

טוב שהעלית את הנושא- באמת איך אפשר לגבות הגדרות במנגה?

• הוסף לסימניות
הגדרות תוכנה, אני רושמת על דף ומשנה אח"כ ידני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה