כללי הפתעה עצומה

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שמתי את זה במועדפים מהיום הראשון...

• הוסף לסימניות
גרף, לחפש במועדפים אצלי, זה גם לא קל...

• הוסף לסימניות
אפשר להכנס לגריה ואז להוסיף למועדפים ולא תצטרך להכנס לאשכול כל פעם...

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה רבה!!!
אני ממליצה להוסיף תתי קטגוריות להקל על החיפוש, למשל:
- קטגוריה ראשית "אנשים" ובתוכה "גברים", "ילדים", "תינוקות".
- קטגוריה ראשית "מזון" ובתוכה "פירות", "ירקות", "מאכלים", "ממתקים", "מאכלים קנויים", "קינוחים", "משקאות".
- קטגוריה ראשית "תמונות נוף" ובתוכה "שקיעות", "ים", "הרים", "מפלים", "דרכים", "שדות" וכדו'.
- קטגוריה ראשית "בעלי חיים" ובתוכה "עופות", "חיות טורפות", "חיות בית", "זוחלים", "דגים" וכדו'.
- קטגוריה ראשית "צמחים" ובתוכה: "עצים", "פרחים", "עלים" וכדו'.

ועוד - כיד התמונות הטובה עליכם...
***אשר לעשות קטגוריה ראשית "טבע" ובתוכה את "תמונות נוף", "בעלי חיים" ו"צמחים".***

• הוסף לסימניות
תודה רבה

השתמשתי בתמונה של החיטים. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

בתחתית כל דף כאן באתר מעל לשורה של השעון עם השעה בצד שמאל, הוספתי לינק ישיר לגלריות שלנו.

בברכה
חיים

• הוסף לסימניות
הראיתי לבעלי את הגלריה והוא כ"כ התלהב, וכשאני הלכתי לישון אחרי 48 שעות עבודה הוא הוסיף 3 תמונות לגלריה (כולל סריקה), אבל מה לעשות ועם כל רצונו הטוב הוא קרא לכל התמונות באותו שם ואחת מהם הכניס הפוכה, האם יש אפרות למחוק את התמונות כדי שאכניס אותם כמו שצריך או אולי יש אפשרות עריכה דרך הגלריה (כי ראיתי שליד התמונות שאני הוספתי יש ריבוע שאפשר לסמן וי בתוכו, לשם מה הוא נועד?)
תודה.

• הוסף לסימניות
הדבר מדהים, ממש הופתעתי.

האם יש דרך חיפוש?

• הוסף לסימניות
כדאי להוציא מתוך 'שונות' את כל מוצרי המזון לקטגוריה נפרדת - מזון.
יש שם פשוט המון תמונות של אוכל.

• הוסף לסימניות
אנחנו לפני ניקיון שם.

יש המון תמונות מיותרות גם

• הוסף לסימניות
שאלתי ובקשתי: האם אפשר לעשות לכל משתמש מעין 'תיקיה' או 'חשבון', אשר שם נמצאים כל הקבצים והתמונות שהועלו. כמו"כ אם תהיה אפשרות לתת תגים ותיאורים לתמונות עם אפשרות חיפוש זה יהיה מושלם.
ותודה רבה על כל הטירחה.

• הוסף לסימניות
רגע, לא ברור לי... אלו תמונות של מי שהעלה? כי יש שם תמונות מדהימות של תינוקות בצהוב - מקצועיות ביותר. אתם רוצים לומר לי שזה מישהו כאן שצילם את זה?

אם כן אני מזמינה תור לצילום ילדים...

• הוסף לסימניות
מאגר נהדר של תמונות.

• הוסף לסימניות
כל התמונות האלו יש עליהם זכויות ? או שאפשר להשתמש בהם חופשי ?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של יוסף חיים בנוגע לזכויות...

?????

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
אם יש לי תמונות מענינות לשלוח אליכם ?

• הוסף לסימניות
שלום, אני חדשה בפורום ורציתי לדעת אם אין בעיה להשתמש בתמונות שנמצאות בפורום.
אם מישהו מעביר לי תמונה שהוא קנה, זה לא בעיה מבחינת זכויות יוצרים???

• הוסף לסימניות
הוד שלום לך, ברוכה הבאה
לפי דעתי השאלה כבר נידונה באשכול הזה בעמודים הקודמים, אם תדפדפי אולי תוכלי לראות תשובה...

ולרוב אם את משתמשת רק מחלק של תמונה או איור, אין בעיה
ולגבי הגלריה של האתר כנראה שאפשר להשתמש.
ואם אני טועה אז אשמח שמישהו יגיבויאיר את עיננו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה