הפתעות במקלדת

• הוסף לסימניות
הצד השמאלי של המקלדת שלי סובל משיתוק, אני מנסה ללחוץ ctrl+c או shift שמאלי וכו'.. והוא לא מגיב כלום, הצד הימני עובד מצוין. מה קרה כאן? אולי יש כפתור שצריך להיות פעיל והוא לא?
עוד משהו.. היתה לי השבוע תופעה שכל מה שכתבתי כתב באנגלית, לא הצלחתי בשום אופן להעביר לעברית, אז נכנסתי להגדרות שפה בלוח הבקרה ושיניתי את ברירת המחדל לעברית ומחקתי את האנגלית. הוא כמובן כתב בעברית, אבל אני רוצה להחזיר את המחשב למצב כזה שבלחיצה על alt + shift הוא יהפוך בין השפות.
תודה לכל מי שיעזור בענין.

• הוסף לסימניות
מה זה כל האיזור השמאלי?
הcaps lock עובד? או רק shift או משהו?
כמו"כ, מדובר במחשב נייד או מקלדת רגילה?
במקלדת אחרת (או חיצונית) זה כן עובד?

• הוסף לסימניות
ה"קפס לוק" אכן עובד, הקיצורים של CTRL+C להעתק, או הדבק וכו'.. לא עובדים.
מדובר במקלדת אלחוטית במחשב נייח. ולא בדקתי במקלדת אחרת.

• הוסף לסימניות
תבדקו במקלדת אחרת.
קורה הרבה שאיזור כלשהו מתנתק.

• הוסף לסימניות
האם ה"קפס לוק" מופעל?
כאשר ה"קפס לוק" דלוק, קיצורי המקלדת לא פעילים.

• הוסף לסימניות
שמתי לב עכשיו שזה דוקא קורה בפוטושופ, רק שם הקיצורי מקלדת לא פעילים, בוורד, אפטר וגם כאן, באינט' זה עובד מצוין. מה יש לפוטושופ דוקא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה