כללי הפתרון החדש לתמחור נכון (?)

• הוסף לסימניות
מקווה שלא נמאס לכם מהדיונים והרעיונות שאני מעלה מפעם לפעם.. :rolleyes:

אחת הנקודות הקשות אצל מעצבים בעיקר מתחילים (וגם לותיקים בפרויקטים מורכבים) זה לתמחר בצורה נכונה, הרבה היו שמחים לקבל הערכת מחיר על עבודות בכדי לקבל אינדיקציה כמה לבקש מהלקוח. אין חולק שחוסר הביטחון של מעצבים גורם להם לדרוש מחיר נמוך ומביא להורדת מחירים כללית.
דא עקא שלא כל עבודה אפשר לעלות לפורום ציבורי, ולא כל אחד רוצה לחשוף את עצמו לביקורת שעלולה גם להזיק לו (אם הלקוח ייחשף לאשכול).
הפתרון הוא יצירת מייל שהגישה אליו תינתן למעצבים ותיקים מאד. מי שירצה לקבל הערכת מחיר ישלח את העבודה למייל, והם ברצונם הטוב 'יקפצו' מידי פעם ויעזרו לאנשים בקביעת מחיר מניסיונם העשיר.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
רעיון נפלא!
בעיה קטנה
מלא פע' צריך לסכם מחיר מראש
הלקוח שואל: כמה יעלה לי זה וזה?"

לעומת זאת,
אם בכללי יעלו עבודות וישתפו כמה שעות זה לקח,
מה נדרשו להכין:
גם צילום וגם עיצוב, הכנת בריף וכו'
מהי הרמה של המעצב
ואז יתמחרו (כמובן במחיר הגיוני ולא כזה שאף לקוח לא יביא
אולי זה יהיה לתועלת...

• הוסף לסימניות
מי לדעתכם מתאים לתמחר עבודות? (זה צריך להיות מעצב/ת עם רקורד עשיר)
תשלחו לי באישי, עדיף עם מייל או טלפון.

• הוסף לסימניות
המעצבים הגדולים מתמחרים גבוה מאד תמיד.
הם צריכים להתחשב בזה שעם כל הכבוד לרמה המקצועית שלנו, יש לנו מתחרים מאד מאד זולים, ורוב הלקוחות לא יודעים להבדיל בינינו..

• הוסף לסימניות
האינדיקציה האמיתית היא לפי איכות העבודה, המחירונים למיניהם נקבעו על בסיס עבודות של אנשים מסוימים בלבד.
לפי התכנון יהיו כמה בעלי גישה למייל אני מקווה שיהיה שם מישהו שיאזן את התמחור הגבוה.
בכל מקרה נציב כלל שמבקש התמחור צריך לפרט את עומק הכיס של הלקוח.. תמחור לעבודות שעשה בעבר וכדו' המידע יסייע להם להבין את המושגים של הלקוח ולפי"ז לתמחר (ע"פ שיטת 'תמחור בהתאם לתועלת' ב- ל כוח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2244600:
האינדיקציה האמיתית היא לפי איכות העבודה, המחירונים למיניהם נקבעו על בסיס עבודות של אנשים מסוימים בלבד.
לפי התכנון יהיו כמה בעלי גישה למייל אני מקווה שיהיה שם מישהו שיאזן את התמחור הגבוה.
בכל מקרה נציב כלל שמבקש התמחור צריך לפרט את עומק הכיס של הלקוח.. תמחור לעבודות שעשה בעבר וכדו' המידע יסייע להם להבין את המושגים של הלקוח ולפי"ז לתמחר (ע"פ שיטת 'תמחור בהתאם לתועלת' ב- ל כוח)

תקראו שניה לונתנו10 :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;2244608:
תקראו שניה לונתנו10 :D

אני מחכה בסבלנות ובדרך ארץ שייכנס ויגיב.... :)
באמת שאם נרצה להרים את הכפפה נצטרך אותו, השאלה אם יש לו כח וזמן, והעיקר אם הוא מאמין ביוזמות חדשות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2244638:
השאלה אם יש לו כח וזמן, והעיקר אם הוא מאמין ביוזמות חדשות...

חשבתי להגיב בצורה מסויימת והשתהיתי... אבל אם כבר העלית את הנקודה.

זאת שאלת השאלות. ותשובת התשובות!

לרוב הגרפיקאים (המעצבים ;) סליחה) הרציניים והוותיקים אין רגע פנוי בכדי לחשוב על תמחור, מה גם כמי שמכיר את "אותם" וותיקים... הם גם מסתבכים בתמחור :confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

לגופו של ניק ולא לגופו של ענין, מתאים לך לכתוב טור שעוסק בקונספירציות :) ולא בכדי... בנתיים עוד לא פספסתי אשכול שלך. תמיד מרענן, ומחדש, מחוץ לקופסא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים2;2244659:
חשבתי להגיב בצורה מסויימת והשתהיתי... אבל אם כבר העלית את הנקודה.

זאת שאלת השאלות. ותשובת התשובות!

לרוב הגרפיקאים (המעצבים ;) סליחה) הרציניים והוותיקים אין רגע פנוי בכדי לחשוב על תמחור, מה גם כמי שמכיר את "אותם" וותיקים... הם גם מסתבכים בתמחור :confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

לגופו של ניק ולא לגופו של ענין, מתאים לך לכתוב טור שעוסק בקונספירציות :) ולא בכדי... בנתיים עוד לא פספסתי אשכול שלך. תמיד מרענן, ומחדש, מחוץ לקופסא...

צריך ליצור טובת הנאה למתמחרים, אני חושב כעת על שתי אפשרויות: 1. הם יוכלו להשתמש ברשימת המיילים לשליחת פרסומות אישיות. 2. כל מי שתמחרו לו והרוויח יותר, יתרום תרומה קטנה לקופה ממנה נצ'פר אותם במתנה טובה מידי תקופה :p.
בסופו של דבר יש כאן אינטרס משותף, ההוזלה מלמטה מחלחלת גם למעלה.

כדי לקדם את הרעיון, כל מי שבעד שיוסיף תגובה באשכול, בתקוה שכמות התגובות תעיד על הביקוש ותניע כמה מעצבים ותיקים לשתף פעולה.
>>> אתם בעד להרוויח יותר ושיעריכו את העבודה שלכם, תוסיפו תגובה ותביאו לשינוי שכולם מייחלים לו :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2246441:
כדי לקדם את הרעיון, כל מי שבעד שיוסיף תגובה באשכול, בתקוה שכמות התגובות תעיד על הביקוש ותניע כמה מעצבים ותיקים לשתף פעולה.
>>> אתם בעד להרוויח יותר ושיעריכו את העבודה שלכם, תוסיפו תגובה ותביאו לשינוי שכולם מייחלים לו :)

אני בעד לעזור... (בתקוה שאני יכולה להתאים לדרישות המחמירות...)
אה, ואני גם בעד להרויח יותר... ;)

• הוסף לסימניות
מזמן הגעתי למסקנה שתמחור הוא לא לפי סוג עבודה אלא לפי סוג הלקוח
יש לקוחות שיודעים מה שהם רוצים להם הייתי נותן להם עבודה בחצי מחיר כי טוב להם מה שעושים ולאחר שמסבירים את דרישותיהם מה שעושים להם טוב להם
ויש לקוחות שהסקיצות מהווים עבורם נקודת פתיחה ורק אז מתחילים לחשוב ולהבין מה הם רוצים ואחרי שינוי צבעים ואישור עקרוני נזכרים להוסיף המון טקסט ובכלל אירוע ההשקה שלהם בעוד יומים והדפוס נסגר ב2
להם צריך תמחור נפרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;2246500:
אני בעד לעזור... (בתקוה שאני יכולה להתאים לדרישות המחמירות...)
אה, ואני גם בעד להרויח יותר... ;)

מאד נשמח אם תרימי את הכפפה, את בעלת נסיון רב.

• הוסף לסימניות
עוד תגובות :)

• הוסף לסימניות
אני בעד

• הוסף לסימניות
רעיון גאוני!

ואם חושבים על צ'ופר ליועצים - אולי אפשר אפילו לתמחר משהו כמו אחוזים קטנים מהעבודה...
לפעמים מרגשים כ"כ חוסר עונים, שהעזרה בתמחור ממש שווה את זה.

זה חכם כי לכולם יהיה אינטרס משותף להרוויח כמה שיותר, אבל מצד שני אולי זה קצת פוגע ברצון האמיתי היהודי פשוט לעזור לשם לעזור...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה