מידע שימושי הפתרון לסוללה שנגמרת מהר מידי

• הוסף לסימניות
סבלתי רבות מסוללה שנגמרה מידי מס' שעות ואם הפלאפון לא חובר למטען בתדירות גבוהה הייתי נתקע עם טלפון ריק לפני מס' חודשים רכשתי בטרייה גרמנית ומאז איכות חיים הסוללה מחזיקה לי כיומיים המלצתי למס' אנשים והם הודו לי ע"כ
שימו לב בשוק יש גם חיקויים ואיכותם ירודה

• הוסף לסימניות
סבלתי רבות מסוללה שנגמרה מידי מס' שעות ואם הפלאפון לא חובר למטען בתדירות גבוהה הייתי נתקע עם טלפון ריק לפני מס' חודשים רכשתי בטרייה גרמנית ומאז איכות חיים הסוללה מחזיקה לי כיומיים המלצתי למס' אנשים והם הודו לי ע"כ
שימו לב בשוק יש גם חיקויים ואיכותם ירודה
כל סוללה מתבלה במשך הזמן עד שמגיעה לזמן קצר מאוד (והרבה פעמים הסוללה שקנית היא "מחודשת" ואז מהתחלה היא היתה לא משהו), וכל בטריה חדשה שקונים מחזיקה יומיים, לא ראיתי משהו מפוצץ בבטריה הגרמנית.

• הוסף לסימניות
קניתי לפני 7 שנים (אם אני טועה, אז אולי לפני 6 שנים, לא זוכרת בדיוק) נוקיה 108, עד היום הוא בשימוש, אם כי לא לטלפונים, לרדיו, והסוללה שלו עדיין טובה, אני מרוקנת וממלאה אותה כל יום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה