עזרה הצ'אטים לא עובדים

• הוסף לסימניות
בגרסה החדשה אי אפשר לראות את הצ'אטים בצד?
כל פעם צריך להכנס בלשונית ומשם לפתוח את הצ'אט המבוקש?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח מרחבים משותפים בחלון קופץ
מישהו יודע מה הבעיה של זה?

• הוסף לסימניות
בגרסה החדשה אי אפשר לראות את הצ'אטים בצד?
כל פעם צריך להכנס בלשונית ומשם לפתוח את הצ'אט המבוקש?
לא
אפשר לשנות בהגדרות של גימייל
אני לא מצליחה לפתוח מרחבים משותפים בחלון קופץ
מישהו יודע מה הבעיה של זה?
אם כבר נמצא בצד ורק רוצים לפתוח את החלונית הקטנה
פה
1660604937031.png

• הוסף לסימניות
@*רות , תודה,
בהדרכתך נכנסתי להגדרות והחזרתי לתצוגה קודמת.
לגבי הצאטים, כשהחלונית נפתחת, זה הדיין חלונית כמו בגירסה החדשה. יש דרך להחזיר גם את זה לקודם? לא נוח לי.....
ולא מוצאת בהגדרות
תודה

• הוסף לסימניות
@*רות , תודה,
בהדרכתך נכנסתי להגדרות והחזרתי לתצוגה קודמת.
לגבי הצאטים, כשהחלונית נפתחת, זה הדיין חלונית כמו בגירסה החדשה. יש דרך להחזיר גם את זה לקודם? לא נוח לי.....
ולא מוצאת בהגדרות
תודה
אם זה סגור בצד ונפתח רק בלחיצה
אפשר לסדר בהגדרות
צילום מסך 2022-08-16 134218.jpg

אם נפתח ברווח מלא -זה הצאט החדש וא''א לחזור לישן

1660646453943.png

• הוסף לסימניות
אפשר להחזיר לגירסה הישנה כאן
1660646998990.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה