הצבועים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• matza baker.jpg
    KB 265.3 · צפיות: 12
  • page 4.png
    KB 151 · צפיות: 13
  • schochet.jpg
    KB 277.9 · צפיות: 11
  • sheitel macher.jpg
    KB 250.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
רחלי, זה מהמם!!!! הצבעים חיים ומוסיפים מאד!

• הוסף לסימניות
מושלם!
אהבתי הכל.
אין על הציורים שלך, אין!!!!!

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה, וממש מהר

• הוסף לסימניות
משקיענית אחת!

רחלי את מוכשרת

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים. השתדרגת רחלי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפאנית שעובדת מהבית...

• הוסף לסימניות
דוקא נראה לי שהשוחט שבודק את המאכלת מאוד מאוד אמין.
אני זוכרת את אבי בודק בצפורנים כך.
קצת טראומטי לילדים קטנים אבל אמין מאוד.
הסתכלת על מישהו?

• הוסף לסימניות
מתיקות של ציורים.
אהבתי אחד אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1691250:
דוקא נראה לי שהשוחט שבודק את המאכלת מאוד מאוד אמין.
אני זוכרת את אבי בודק בצפורנים כך.
קצת טראומטי לילדים קטנים אבל אמין מאוד.
הסתכלת על מישהו?

אכן. תמונה.

• הוסף לסימניות
וואהו, רחלי, הציורים מאלפים! הצביעה יפיפיה והביצוע- כמו תמיד מקסים ומשובב עין!
דרך אגב בציור של הפאנית במדף הפאות- חלק מהן בולטות החוצה בצורה מוזרה. תקני אותי אם אני טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה