הצביעו פה אחד!

• הוסף לסימניות
הבת שלי מפגינה גמישות..

ללקק את האצבעות...

:D

• הוסף לסימניות
טכנית - מעולה!

קצת לא מבינים מיד על מה אתה מדבר.. לא מספיק ברור שיש שם רגל..

• הוסף לסימניות
חמוד..
נראה חיוור מידי, הזווית לא כ"כ מחמיאה, לדעתי

• הוסף לסימניות
תמונה יפה אהבתי
וכל הבוכרים יודעים כבר שהילד הבאה בדרך
(אמונה כזאת שמתי שהילד מוצץ את האגודל זה אומר שהוא לא הולך להיות הכי קטן בבית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;475593:

מה זה משנה אם יש או אין רגל, תראה איזה עיניים בלי עין הרע :)

• הוסף לסימניות
יו, אין דברים כאלה!

אכן מעולה מבחינה טכנית, ובעיני גם מבחינה תפיסתית. המבט שלה מתוק והזווית מאוד מחמיאה לה. (לרוב זווית כזו מחמיאה לבני אדם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;475593:

אני חושב שזה הפלוס שיוצר עניין להתבונן בתמונה. במבט ראשון זה נראה שהיא משחקת רק עם הידיים, אבל אחרי התבוננות קצרה נראה שהאצבעות הן לא רק של הידיים.

אני הבנתי את זה שכמו שהיא ניסתה לדחוף את הרגל עם ידיה, היא גם לא התאפקה מלהכניס את הידיים תו"כ...:D

תודה מאיר!

נכתב ע"י nechama;475598:
חמוד..
נראה חיוור מידי, הזווית לא כ"כ מחמיאה, לדעתי

לדעתי הצבעים טובים והזווית טובה, אבל עניין של טעם (ואני רואה שאני לא היחיד בינתיים).

תודה נחמה!

נכתב ע"י trew;475628:

לא צריך להיות בוכרי כדי למצוץ אצבע... וגם בלי למצוץ אצבע, היא הבת הבכורה כך שיש סיכוי שיהיו לה אחים בהמשך...:)

תודה!

• הוסף לסימניות
מקסים,
עיניים בלעה"ר.

תפיסה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;475628:

מה שאומר ש:
*ילד זקונים לא מוצץ את האגודל
* ואם הוא כן מוצץ כנראה שהוא כבר לא ממש בוכרי

• הוסף לסימניות
דווקא כן אהבתי את הזווית, ובכלל טפו טפו..
(זו האמת, לא מחמאה ;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה