הצבעה- הנושא הנבחר לתחרות

• הוסף לסימניות
סכנות האינטרנט?
צלצלו כאן.
אחר?
צלצלו בהודעה הבאה.

• הוסף לסימניות
אחר?
צלצלו כאן
סכנות האינטרנט?
צלצלו בהודעה הקודמת.

• הוסף לסימניות
ככה מגדילים את מס' התודות...
הבנו את הראש... ;):D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;764728:
ככה מגדילים את מס' התודות...
הבנו את הראש... ;):D

הנה מיד נתתי לך אחת.

איך אומרים, אם כל אחד בעיר ייתן לי שקל, אני אתעשר והוא לא ירגיש.:);)

• הוסף לסימניות
אני בעד נושא העידוד לשימוש באינטרנט מסונן
אבל מומלץ שלא יהיה בכיוון של איומים/מחלות/גיהנום אלא משהו יותר משכנע וידידותי.
(למשל: עם שימוש באינטרנט מסונן אתה מרוויח עוד שעתיים ביום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;764736:

חחח יאללה.. 'אינטרנט' גימטריא 'סרטן.....' (בלי גרורות...) הרחוב שלי מוצף מודעות נטולות מודעוּת: באיומים לא משכנעים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;764736:

בהחלט הגיוני,
נראה לי שכדאי לחלק הכרזות ל2
המלצה להתרחק-למי שלא צריך.
המלצה לסנן-למי שחייב.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לנעוץ את האשכול עד שתיגמר ההצבעה.

• הוסף לסימניות
קדימה,

בריף, תאריך יעד, שופטים... אני מוכן לכתוב את הבריף (כי להשתתף אני לא יודע, אני לא איש קרייאטיב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;766325:
קדימה,

בריף, תאריך יעד, שופטים... אני מוכן לכתוב את הבריף (כי להשתתף אני לא יודע, אני לא איש קרייאטיב)

נשמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה