הצבעים...

• הוסף לסימניות
די מאוכזבת מהצבעים שיצאו לי בהדפסה. הרבה יותר כתום ממה שערכתי.
מישו יכול להמליץ על טכנאי שטוב בלסדר את הצבעים במסך כמו שצריך?

• הוסף לסימניות
איזה מסך יש לך? (של איזה חברה?)

• הוסף לסימניות
איפה את מדפיסה?.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדסילה;n5102095:
איזה מסך יש לך? (של איזה חברה?)

DELL הכי חדיש.
המסך כוייל אינדבדואלית בחברה.
אני מדפיסה ברוט אלבומים ומנסה להתאים את הצבעים שעל המסך שלי לתמונה המודפסת שהם הביאו לי, ופשוט לא מצליחה להגיע בדיוק לצבעים.
יש מישו שמומחה בדברים האלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5102106:
אני מדפיסה ברוט אלבומים
כמו שזכרתי...

לרוט יש דף שהם נותנים לך עם הצבעים ולפיו את יכולה לכייל את המסך.
לא מנסיון-כך אמרו לי בעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5102106:
DELL הכי חדיש.
המסך כוייל אינדבדואלית בחברה.
אני מדפיסה ברוט אלבומים ומנסה להתאים את הצבעים שעל המסך שלי לתמונה המודפסת שהם הביאו לי, ופשוט לא מצליחה להגיע בדיוק לצבעים.
יש מישו שמומחה בדברים האלה?

ממש מוזר.
גם לי יש מסך של דל הכי חדש, ויוצא לי בהדפסה אצל רוט כמו בתצוגה במסך.

• הוסף לסימניות
הכי חדש זה הגדרה חובבנית
תנו דגם מדויק, לכל ליין יש את המעלות/חסרונות שלו
אני על Dell 4K p2715q
צבעים מדויקים, גם בהדפסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;n5103486:
הכי חדש זה הגדרה חובבנית
תנו דגם מדויק, לכל ליין יש את המעלות/חסרונות שלו
אני על Dell 4K p2715q
צבעים מדויקים, גם בהדפסה

יש לי דגם: U2417H
DELL ultrasharp 24 monitor

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;n5102364:
כמו שזכרתי...

לרוט יש דף שהם נותנים לך עם הצבעים ולפיו את יכולה לכייל את המסך.
לא מנסיון-כך אמרו לי בעבר.

נו בסדר...קיבלתי את התמונה וניסיתי, לא מצליחה ממש מדויק, ואני ממש רואה את ההבדלים בהדפסות! מה עושים? :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה