הצגה לבנות

• הוסף לסימניות
מחפשת בנרות הצגה לבנות בגילאי ו,ז,ח
המוצגת ע"י נשים.
לא סקצים וכו
משהו רציני.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי משהו שעונה בדיוק על ההגדרה.
למתי את צריכה את זה?

• הוסף לסימניות
חנוכה

• הוסף לסימניות
לורה/ יעל לוינשטיין
ראיתי את ההופעה הזו בהזדמנות אחרת והיה יפה מאוד
הפעם זה בשילוב בנות ח"מ כך שזה אמור להיות מרגש..

• הוסף לסימניות
לורה זו הפקה שלימה.
ועולה בטח מעל 50000 ש"ח.
התקציב שלי פחות מעשירית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1132381:
מחפשת בנרות הצגה לבנות בגילאי ו,ז,ח
המוצגת ע"י נשים.
לא סקצים וכו
משהו רציני.
תודה

יש ליהודית הלברשטם ורוחי קליין מירושלים סרט מדהים!
מיוחד לגיל זה במחיר סביר בהחלט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1132781:
יש ליהודית הלברשטם ורוחי קליין מירושלים סרט מדהים!
מיוחד לגיל זה במחיר סביר בהחלט.
בהצלחה

צריך בדיקה אם זה סיפור או סקצים

• הוסף לסימניות
אני מכירה זה סקצים

• הוסף לסימניות
יש מופע אמנותי של שלישית נשים שנקרא "אילתור ברגע"
משהו מהמם ולא שגרתי,
מופיעות המון בבי"ס וסמינרים,
אסתי ליסיצין - 057/3116062

• הוסף לסימניות
אני מחפשת הצגה בנויה.

• הוסף לסימניות
יש את הרוסיה החמודה הזו, שכחתי את שמה, אולי ורוניקה? שיש לה הצגות בכל מיני הרכבים. בכל מצב- לא תקבלי שום הצגה ממשית בפחות מ5 אלף ש"ח, מה נראה לך? אנשים יבואו בחינם?:)

• הוסף לסימניות
יש את "פעם בחיים" - הצגה ממש עם שילוב של במה מסתובבת, מספר על תקופה של שרה שנירר -כמדומני- מבוצע מאוד יפה, צריך לבדוק אם זה מתאים לרמה
אם תרצי פרטים אשלח לך באישי.

• הוסף לסימניות
וואו, זה באמת מאוד מאוד יפה ונראה לי בדיוק בתקציב שלך, אבל יש בזה משהו סקטשי. זו לא ממש הצגה טהורה, מצד שני זה כולל תלבושות ותפאורה כמו בהצגה והבמה המסתובבת- מעלפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1132827:
יש את הרוסיה החמודה הזו, שכחתי את שמה, אולי ורוניקה? שיש לה הצגות בכל מיני הרכבים. בכל מצב- לא תקבלי שום הצגה ממשית בפחות מ5 אלף ש"ח, מה נראה לך? אנשים יבואו בחינם?:)
למה?
לי יש הצגה של ממש, כולל תפאורה ותלבושות, ב-2500 ₪.
חשבתי שאת זוכרת...

• הוסף לסימניות
יש איזו הצגה משהו פוטין?
משהי מכירה?

• הוסף לסימניות
וואו, זה באמת מאוד מאוד יפה ונראה לי בדיוק בתקציב שלך, אבל יש בזה משהו סקטשי. זו לא ממש הצגה טהורה, מצד שני זה כולל תלבושות ותפאורה כמו בהצגה והבמה המסתובבת- מעלפת.
התקשרתי ואמרו לי תיכון

• הוסף לסימניות
למי יש מידע על ההצגה הילד פוטון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירה כ;1132843:
למה?
לי יש הצגה של ממש, כולל תפאורה ותלבושות, ב-2500 ₪.
חשבתי שאת זוכרת...

בטח זוכרת אבל זו לא הצגה קלאסית, זו הצגת יחיד, לא?
אני חשבתי שהיא התכוונה להצגה ממש, של צוות מציגות. בכל מקרה בתקציב שלה יתכן שממילא שום אופציה אחרת לא תבוא בחשבון.

• הוסף לסימניות
איך חברה מזמן אחר?

• הוסף לסימניות
הנער פוטון - הפקת ענק של סוניה . כ 10-15 שחקניות ותפאורה. והתשלום בהתאם...
יש את זה גם בסרט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה