הצגה לבנות

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבתי לך על ורוניקה. זו אחת ההצגות שלה. היא ישנה מאוד אבל יפה!

• הוסף לסימניות
חמוד שמנסים לעזור לך ואת אפילו לא מצלצלת....

• הוסף לסימניות
חמוד שמנסים לעזור לך ואת אפילו לא מצלצלת....
לחלק צלצלתי ולחלק כתבתי תודה באישי.
אני רואה שמשעמם לך.

• הוסף לסימניות
את חמודה :)
העיקר שיהיה לך בהצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1132540:
לורה זו הפקה שלימה.
ועולה בטח מעל 50000 ש"ח.
התקציב שלי פחות מעשירית

הי, חשבתי שאת מחפשת משהו לבנות שלך בחנוכה;):)

• הוסף לסימניות
חברה מזמן אחר - ראיתי כשלמדתי בכתה ח', לפני המון שנים, ועד היום אני זוכרת כהצגה נפלאה ומיוחדת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1132866:
בטח זוכרת אבל זו לא הצגה קלאסית, זו הצגת יחיד, לא?
זו לא הצגת יחיד!
חבל שלא באת לראות, אז כשהיינו ליד הבית שלך...

• הוסף לסימניות
מי ראתה את ההצגה הזו?

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת סרט,
יש כמה סרטים של מסיבת הגמר של ביה"ס "בית הילד".

• הוסף לסימניות
לא סרט. הצגה.
מי ראתה את המופע קוף אחרי בן אדם?

• הוסף לסימניות
דחוף לי עוד מידע

• הוסף לסימניות
עדין אני מחפשת הצגה.
יעזור לי מאד כל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה