הקרם והביסקוויט
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אני מחפש פעילויות אטרקציות והצגות לבין הזמנים מישהו יודע מכיר היה באיזה הצגה שנה שעברה יודע איזה איכות וכולי שיכתוב כאן באשכול הזה תודה רבה
לא חושב שזה אונטערן אלא משהו דומה כבר עשו שנה שעברה ולפני שנתיים הצגה (היה כאן אשכול על ההצגה הזאת ונעלם) השנה זה בשם זיידי.יהיה באלעד הצגה באידיש? מבית אונטערן?
למה באמת נעלם האשכול על הצגה זיידי?לא חושב שזה אונטערן אלא משהו דומה כבר עשו שנה שעברה ולפני שנתיים הצגה (היה כאן אשכול על ההצגה הזאת ונעלם) השנה זה בשם זיידי.
אשמח גם לדעתקניתי כרטיסים להצגה של "זיידי". וזה אפשרי להזמין רק בטלפון. השאלה איך אני מקבל את הכרטיסים?
אם למישהו יש מידע איך מקבלים את הכרטיסים שהזמנתי. או איך אפשר ליצור קשר עם הצצות שלהם - זה מאוד יעזור לי...
תודה רבה
בשלוחה 8 מהתפריט הראשי אפשר להשאיר הודעה(אצלי הם התקשרו אלי)שלום וברכה
אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בעניין של ההצגה ''זיידי'' מבית אידישע שפיל
קניתי שתי כרטיסים והעברתי אשראי והתשלום בוצע בהצלחה אבל מיד אחרי זה הם אומרים קוד אישי בטלפון והתנתק לי הטלפון ואין לי מושג מה הקוד
אם מישהו מכיר או יודע מי מנהל את ההצגה או ההפקה שאני יכול ליצור איתם קשר אשמח שיעזור לי כי אני לא יודע מה לעשות
תודה רבה
מה יותר מתאים למבוגרים?
"זיידי?" או "די לעצטע מינוט"?
שנה שעברה רציתי ללכת ביחד עם הבן להצגה של זיידי (שנה שעבה קראו להם 40 שעות מיט שמחה) ולא הסתדר לי הימיםמה יותר מתאים למבוגרים?
"זיידי?" או "די לעצטע מינוט"?
השארתי שם פעמיים הודעה ועדיין לא חזרו אלייבשלוחה 8 מהתפריט הראשי אפשר להשאיר הודעה(אצלי הם התקשרו אלי)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים