דרוש מידע הצגות באידיש מי מכיר ? מה מומלץ ?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אפשר
איך אפשר להתחבר בנטפרי?
לקבוצה הקודמת הייתי מחוברת
אפשר. פתחנו עוד קבוצה -לא בגוגל קלאסרום- בשביל אלה שחסום להם. שם את מקבלת פשוט הודעה למייל עם הסרטונים החדשים. אתם יכולים אולי לחפש בהודעות הקודמות שלי אולי באשכול של איבערן בילד אני לא זוכרת שלחתי פעם את המיל שלי אולי זה עוד שם כי אני לא רוצה לשלוח... שלחי לשם את המייל שלך ולאיזו כיתה את רוצה להתחבר- הרגילה או של החסומים

• הוסף לסימניות
אפשר

אפשר. פתחנו עוד קבוצה -לא בגוגל קלאסרום- בשביל אלה שחסום להם. שם את מקבלת פשוט הודעה למייל עם הסרטונים החדשים. אתם יכולים אולי לחפש בהודעות הקודמות שלי אולי באשכול של איבערן בילד אני לא זוכרת שלחתי פעם את המיל שלי אולי זה עוד שם כי אני לא רוצה לשלוח... שלחי לשם את המייל שלך ולאיזו כיתה את רוצה להתחבר- הרגילה או של החסומים
לא מצאתי
אין סיכוי?

• הוסף לסימניות
לשאלת פותחת האשכול,
יש סדרת הצגות שאיננה מופיעה בלינק ששמת
אני השכרתי אותן באתר הזה
הסדרה היא "ברענט" די צייט ברענט, די קרוין ברענט וכד' וכן "ישועת השם כהרף עין"
לדעתי זאת סדרה הרבה יותר מעודנת וחינוכית מהאונטערנס

• הוסף לסימניות
לשאלת פותחת האשכול,
אני השכרתי אותן באתר הזה
:( חסום בנטפרי

• הוסף לסימניות
לשאלת פותחת האשכול,
אני השכרתי אותן באתר הזה
אחרי שראיתי את הסדרה של אונטערן הרבה פעמים ואז רק ראיתי את כל סדרת ברענט אני חושב ששעדין לאונטערן זה קצת יותר חינוכי ובפרט באונטערן שטוהל ובאיבערן בילד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא חסום בנטפרי הרגיל!
יש לכם חסימת קהילות בנטפרי! (יותר חזק חסום)
אין לי חסימת קהילות , דווקא חדשות JDN כן פתוח אצלי (אני יודעת שאצל חלק מנויים חסום)
וכתוב לי שהאתר נבדק והוחלט לחסום , לא נותן אופציה לשלוח לבדיקה

• הוסף לסימניות
לחסומים בנטפרי יש להיכנס דרך קישור זה
ולהכניס את הקוד המופיע לעיל.

כמו"כ רציתי לדעת, האם כשעולה תוכן חדש מקבלים עדכון למייל?
איך אני יכולה לשמור את הקישור נורמלי
ולא להכנס כל פעם לפרוג בשביל למצא אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה