הצגת אתר פסיפס לבנון

• הוסף לסימניות
אני סיימתי לבנות אתר לפסיפס לבנון והייתי שמח לשמוע דעות מה אתם חושבים על איך שיצא.
הכותרת היא בעברית ואנגלית כי הלקוח רצה אבל אני מאמין שבימים הקרובים הוא יחליף את דעתו...
כתובת האתר
http://ps.3pinot.com
(כתובת זמנית)

• הוסף לסימניות
לחצן צור קשר- תיישר לשורה הראשונה.
חוץ מזה, הטקסט צריך הגהה דחופה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1488040:
לחצן צור קשר- תיישר לשורה הראשונה.
חוץ מזה, הטקסט צריך הגהה דחופה.
הקטנתי קצת את התפריט.
הטקסט זה טקסט דמה שאני כתבתי וחשבתי שהמזמין יביא לי טקסט אחר מה שלא קרה.
יש פה מישהו שיודע לנסח שמוכן לכתוב לי משהו חילופי (50 מילים בערך) לעמוד הזה?:
http://ps.3pinot.com/
מה אתם אומרים על העיצוב?

• הוסף לסימניות
שמי ארז לבנון, ואני אמן פסיפס.
את דרכי לעולם הפסיפס התחלתי לפני כחמש עשרה שנים עוד בהיותי מדריך טיולים נמשכתי לקסם שבפסיפסים, אותם יצרו היווניים והרומיים.
את הסטודיו שלי במושב גינתון הקמתי לפני כשנתיים. ומאז אני יוצר בשיטות עבודה ייחודיות יצירות פסיפס.
הפסיפסים ניתנים לשילוב בכל דבר, בתור תמונות לתליה/ הטבעה בתוך הקיר, בריצוף הבית או בחצר.

באתר תוכלו להתרשם מעבודות הפסיפס המגוונות שלי.
העבודות מוצגות ונמכרות בסטודיו שלי.
שעות הפתיחה בין השעות 6:00-22:00 בתיאום מראש בטלפון 0502052234.
ניתן ליצור קשר גם במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עכשיו העמוד ארז לבנון מיותר בהחלט

• הוסף לסימניות
וואו תודה אני עכשיו שילבתי את זה באתר (בטעות מחקתי את התמונה, אני יצטרך להחזיר אותה הלילה).
אולי באמת אני ימחוק את העמוד ארז לבנון וככה אני גם יסדר את התצוגה של התפריט שיהיה בשורה אחת גם במסכים קטנים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
התמונה הראשית לא הרזולוציה טובה
בדף הצור קשר יש לך שגיאה מעניינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1488608:
התמונה הראשית לא הרזולוציה טובה
בדף הצור קשר יש לך שגיאה מעניינת

אתה מתכוין שהתמונה היא מידיי קטנה או מידיי גדולה?
לגבי הצור קשר זה לא נעים :)אבל כבר סידרתי את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה