אנחנו עובדים בשיטות קלות ופשוטות
את האנרגיה שומרים לחגיגות, כפי שציינתי באשכולות קודמים בנושא![]()
ואנחנו ישראלים גאים.אנחנו מחנה אנגלי @תמי שלזינגר (גלריה)![]()
מה עושים במחנה אנגלי? חוץ מלשתות תה עם חלב..אנחנו מחנה אנגלי @תמי שלזינגר (גלריה)![]()
מה עושים במחנה אנגלי? חוץ מלשתות תה עם חלב..
אחרי זה אל תשכחו לפרש כל בדיחה פנימית ורמז שזרקתםזו סתם בדיחה פנימית
ממש, ככהאחרי זה אל תשכחו לפרש כל בדיחה פנימית ורמז שזרקתם
זה לא פר סתם למתוח אותנו כל כך הרבה זמן.
אתם רוצים לשמוע משהו?מקווה שהיה לכם כיף להשתתף בתחרות הזאת, לפחות כמו שהיה לנו כיף לשפוט אותה.
מה זה הכשרונות האלו?! אתם עוברים את הרמה החוקית המותרת לנפש! צריך לסמן אתכם בעיגול אדום כזה, כמו של הסוכר!
מקווה שהיה לכם כיף להשתתף בתחרות הזאת, לפחות כמו שהיה לנו כיף לשפוט אותה.
מה זה הכשרונות האלו?! אתם עוברים את הרמה החוקית המותרת לנפש! צריך לסמן אתכם בעיגול אדום כזה, כמו של הסוכר!
אתם רוצים לשמוע משהו?
השופטים היקרים כל כך הדהימו אותי בהתגייסות המתוקה שלהם! (מישהו כאן הזכיר סוכר!)
@Ruty Kepler, אני כותבת גם מעל במה זו - תודה רבה וגדולה! לגמרי יש למה לחכות!

רצינו.לא יכולה להתאפק,
הכובשים???
הכובשים.ות!!!
בוודאי! וגם לא על נקודה באמצע.אבל היה עדיף לכם להשען על מוט ולא על מות, לא?
אני אני אני.י.תקום המשתתפ.ת שלא חפר.ה כבר את כל החומרים של הקבוצה השניה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים