כללי הצגת תיק עבודות

• הוסף לסימניות
איזו דרך יפה יש להצגת עבודות
חוץ מלייצא באינדזיין cs5 לפלש?

• הוסף לסימניות
לשים בפרוג....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;822332:
לשים בפרוג....
חוץ מזה.
אני מחפשת משהו כמו דפדפן, או משהו כזה-
שאוכל לדוגמא להציג באתר פרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;822378:
אבל אין שם אפשרות לעצב כאתר פרטי. לפחות כמה שלי ידוע.
מה שכן אפשר זה לשלב את האתר של פרוג יחד עם הדרופבוקס, כפי שעשיתי, ניתן לראות בחתימה שלי.
קישרתי לנושאים שונים ובתוך חלק מהנושאים קישרתי לסרטון שנמצא בדרופבוקס שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;822535:
מה זה בדיוק?
את יכולה לעשות חיפוש בפרוג, כבר פתחו על זה כמה אשכולות. מ"מ את יכולה לחפש בגוגל, אני מקווה שהדברים כבר יהיו מובנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;822535:
מה זה בדיוק?

תוכנה פשוטה וקלה. נוצר לכם תיקייה במחשב בשם דרופבוקס, שם פותחים תקייה חדשה בה שמים את כל הקבצים, והם עולים לאתר.

לאחר מכן מעתיקים לינק של התיקייה החדשה (לחצן ימני > GET LINK), ושולחים ללקוח.

אשמח מאוד אם תתקינו מכאן

דוגמא לתיק עבודות שעשיתי (לא מעודכן, המעודכן בפרוג)

• הוסף לסימניות
יש דרך יותר מקורית להראות תיק עבודות?
משהו כזה כמו אתר חינמי ומהיר?
י

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;822662:
יש דרך יותר מקורית להראות תיק עבודות?
משהו כזה כמו אתר חינמי ומהיר?
י

שוב, אותה תשובה
דרופ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה