הצגת תמונה בגימייל

• פותח הנושא chavi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח קבצים ותמונות במייל להצגה בלי להורידם, מצ"ב צילום מסך.
מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות כדי שלא אצטרך להורידם?
תודה.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 23.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שבמחשב אחד זה עובד ובמחשב אחר לא ובשניהם יש את אותה חסימה?

• הוסף לסימניות
זה קורה לי המון פעמים,
אם יש פתרון - אשמח גם לדעת.

• הוסף לסימניות
באיזה פורמט תמונות מדובר ?
אפשר לינק ?

• הוסף לסימניות
JPG

• הוסף לסימניות
אם זה תמונות ששיתפו אותך ולא ששלחו לך זה בגלל החסימה
לי זה קורה ברימון

• הוסף לסימניות
לא מדובר בתמונות ששיתפו אותי, תמונות שאני שלחתי לאחרים ובדואר יוצא אני לא יכולה לראות.

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא רק מה שאני שולחת לאחרים,
זה גם מה שנכנס אלי.
וזה לא רק JPG, אלא קבצים מסוגים שונים.

• הוסף לסימניות
האם התמונה יושבת ב Drive או שהיא מצורפת להודעה ?
אם את מורידה את יכולה לראות אותם תקין ?
באיזה דפדפן את משתמשת - האםזה קורה באחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה