דרוש מידע הצהרת אבהות לילד שנולד פחות מ300 יום מיום הנישואין, מכירים??

• הוסף לסימניות
קיבלנו ממשרד האוכלוסין בקשה להתייצב בלשכה ולהצהיר אבהות לילד שנולד פחות מ300 יום מיום הנישואין,
מישהו מכיר? עשה דבר כזה? יש צורך בקביעת תור?
אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
נשמע ממש מוזר
הלכתי לבדוק כמה ימים אחרי הנישואין הבת שלי נולד
ואם חישבתי נכון הגעתי ל263 יום
חושבת שזה לא נדיר

• הוסף לסימניות
אולי זה משהו חדש?
שאלתי חברה שילדה לפני שנה , גם בזמן קצר ולא קיבלה הודעה
יאווו מציק

• הוסף לסימניות
מה שלא יהיה זה לא אמור להיות משהו מפחיד..
מצהירים שזה האבא ונגמר..
(הסיבות מובנות)

• הוסף לסימניות
כן אני שמעתי על דבר כזה לפני 3 שנים היה לבת דודה שלי.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על זה,
אבל בפועל מכירה שנולד תוך 279 ימים-
לא ביקשו

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו צריכים הצהרה דומה
כי עוד לא היינו רשומים נשואים בתז
והראשונה נולדה 9 וחצי חודשים מהחתונה

אם לא מסדרים את זה מיד, לא זוכרת כמה זמן בדיוק
צריך לסדר את זה בבית משפט בדומה לאימוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה