דרוש מידע הצהרת בריאות בבקשה לרישיון נהיגה

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן אמורים להחזיר תשובה?
סימנתי שאני לוקחת תרופות בקביעות (ברזל וכדו' וצירפתי דף מהרופא)

• הוסף לסימניות
ברזל זה לא תרופה!!!
והסתבכתם עם מערכת מטומטמת, לדעתי הכי נכון לקום וללכת פיזית למשרד הרישוי (קביעת תור מראש), אחרת יקח חצי שנה עד שמישהו יעבור על זה אם בכלל.

• הוסף לסימניות
יכול לקחת הרבה מאד זמן
הם גם לא נראה לי מחזירים תשובה
אלא פשוט חוסמים אותך מלהצטלם לרישיון

• הוסף לסימניות
לא להגזים
הם מחזירים תשובה אבל בקצב שלהם...
כדאי באמת להרים טלפון למשרד הרישוי ולדבר איתם. ברזל זה לא תרופה ולא היה צורך לדווח עליה.

• הוסף לסימניות
תנסי פשוט להשלים מחדש את הטופס, לא אמורה להיות בעיה
אל תדווחי על תוספי תזונה כמו ברזל, אלא רק אם זה באמת תרופה שיכולה להשפיע על כושר הנהיגה...
חבל סתם להסתבך איתם

• הוסף לסימניות
מה בסוף עשית?
אני גם עשיתי בדיוק כזו טעות והבקשה לא זזה
אני פשוט משתגעת

• הוסף לסימניות
ללכת לקבלת קהל במשרד הרישוי
לקבוע תור כמובן
מה פתאום?!
להגיש בקשה כאן
לא צריך ללכת לשום מקום

• הוסף לסימניות
מה פתאום?!
להגיש בקשה כאן
לא צריך ללכת לשום מקום
ותקבל תשובה עוד חודשיים, עם הפניה למרב''ד בלי נימוק ובלי יכולת תגובה

• הוסף לסימניות
ותקבל תשובה עוד חודשיים, עם הפניה למרב''ד בלי נימוק ובלי יכולת תגובה
שום חודשיים
קיבלתי אחרי יומיים, יחד עם אישור, בלי מרב"ד ובלי נעליים
זה היה אחרי 8 חודשים מהגשת הבקשה, אז אולי זה שונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה