התייעצות הצהרת הון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה פירוש השורות הללו בהצהרת הון? האם כל אחד צריך למלאות את זה או שמדובר במקרים מיוחדים?
1759310356648.png

1759310393165.png

• הוסף לסימניות
חלק ב- השקעה בחלק בו נעשה מאזן - עבור מי שנעשה לו הנה"ח כפולה בד"כ חברה/עוסק מורשה גדול ...
חלק ג'- עסק שלא נעשה בו מאזן - עסק רגיל בד"כ, צריך להכניס את הנתונים שיש בטופס פחת שלכם

• הוסף לסימניות
אני כותב פה הודעה כללית מלא מלא דברים בהצהרת הון לא קשור לרוב האנשים
אז לשים לב לא למלאות סתם
גמר חתימה טובה

• הוסף לסימניות
רציתי להוסיף פרטים לשאלה יש לי עסק של התייעצות אני מייעץ לאנשים ומקבל כסף על הייעוץ דרך חברת גבייה בזה נגמר העסק אין לי מכשיר לא כבד ולא קל ואפילו חשבון בנק לעסק אין לי אני שואל שוב האם חלק ג' של ההצהרת הון בעסק שאין בו מאזן קשור אלי או שאני לא צריך למלאות את זה למשהו יש מידע ברור על זה, זה פשוט דחוף לי אני מעונין לגמור ענין ולשלוח.

תודה רבה לכם מכל הלב. עזרתם לי כבר המון פעמיים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאתה מתאר
נשמע שאין צורך
יש לך רו"ח/יוע"מ?

• הוסף לסימניות
שים לב לכלול בחייבים של העסק את יתרת חוב חברת הגביה כלפיך נכון ליום ההצהרה

• הוסף לסימניות
זו הצהרת הון ראשונה?
תבקש ממנו שישלח לך טופס פחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה