אני לא מהתחום אבל למיטב ידיעתי פעם בכמה שניםיש לי מנהלת חשבונות שאני משלמת לה כל חודש 90 ש"ח. עכשיו היא אומרת שצריך להגיש הצהרת הון וזה עולה 1000 ש"ח, זה לא אמור להיות כלול בסכום החודשי שאני משלמת לה? כל כמה זמן עושים הצהרת הון? חד פעמי או פעם בשנה?
גם אנחנו די נדהמנו שביקשו 850 ש"ח נוספים, אבל ככה זהיש לי מנהלת חשבונות שאני משלמת לה כל חודש 90 ש"ח. עכשיו היא אומרת שצריך להגיש הצהרת הון וזה עולה 1000 ש"ח, זה לא אמור להיות כלול בסכום החודשי שאני משלמת לה? כל כמה זמן עושים הצהרת הון? חד פעמי או פעם בשנה?
פעם ראשונה כדאי להצהיר על כמה שיותר, ובתנאי שיש לזה הסבר הגיוני.אני שואלת שאלה כללית מתוך בורות:
מה בעצם עדיף בשביל ההצהרת הון? שיש כמה שיותר כסף או כמה שפחות?
הטרטור הוא של הלקוח, לא של הרו"ח...להשיג את כל הניירת חתיכת טרטור בירוקרטיה בלעז...
וכולם לוקחים ע"ז תשלום בנפרד,
רק יש הפרשים אדירים במחירים שנעים בין 300 ל1200 ש"ח.
וזה המעצבן גם משלמים וגם להשתגע להשיג אין ספור של ניירת,הטרטור הוא של הלקוח, לא של הרו"ח...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים