• הוסף לסימניות
בכל אופן, עדיף שתשני אחרי לילה לבן כזה, זה יהיה יותר יעיל מהדיון העומד ברומו של עולם הזה....

• הוסף לסימניות
טוב, זה מסובך לי מדי.....
גילוי נאות: גם אני לא ישנתי מדי הרבה בלילה האחרון.....

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לפתוח את קובץ הפוטושופ במנגה ותראי איך זה נראה שם

• הוסף לסימניות
כדאי לשמור כמה גרסאות ולא הכל על אותו קובץ,
זאת אומרת, אני כן שומר על אותו קובץ, אבל כל פרק זמן משמעותי יוצר קובץ חדש.
אני עושה למשל boy.psd
אז אחרי שעתיים אני שומר על boy02
ואח"כ boy03 וכו'

• הוסף לסימניות
אני עושה למשל boy.psd
ואח"כ boy03 וכו'
ככה גם אמר לנו המרצה בפרוג. אני לא תמיד עושה את זה, אבל זה רעיון טוב. ככתוב: "אם יבוא הפוטושופ אל הקובץ האחד והכהו והיה הקובץ הנשאר לפליטה..."

• הוסף לסימניות
אני עושה למשל boy.psd
ואח"כ boy03 וכו'
זה מה שעשיתי..
כל פעם מוסיפה מספר לקובץ ובודקת שהקובץ הקודם תקין.
אבל בשעתיים האלה(טוב אולי קצת יותר משעתיים.) קרו דברים משמעותיים, וכשבאתי לשמור כבר היה מאוחר מדי..
הועיל לי כמובן הקובץ הקודם שהיה שמור לי..
אבל כל העבודה המרובה של האור וצל כבר הלכה לטמיון.

• הוסף לסימניות
נשמע ממש מעניין הקובץ ההוא...
תעלי אותו...
אחרי שלווינו אותו לאורך הדרך..;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה