הצוללת הפליגה בחצות

• הוסף לסימניות
עוד 110 עמודים מלאים באקשן והשגחה פרטית נוספו לסדרת הקומיקס המבוססת על ספריו הנוסטלגיים של שמואל ארגמן.

• הוסף לסימניות
חגיגה של ציורים אקשניסטים.
וואו - כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד10;n5111794:
חגיגה של ציורים אקשניסטים.
וואו - כל הכבוד!

אהה
מדהים איך שכל משבצת מספרת סיפור שלם...
ואהבתי מאוד את הכריכה :)

• הוסף לסימניות
משום מה הקבצים נעלמו מהנושא.. אז אני מעלה שוב...

קבצים מצורפים

• הדמיה.jpg
    הדמיה.jpg
    1.4 MB · צפיות: 328
  • הוסף לסימניות
ותודה ורד ולוי!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד! במיוחד את התנועות ידיים שמדויקות מאוד. מומלץ לקנות!
(אם אני לא טועה המחיר עכשיו הוא באיזור ה-45 ש"ח).

• הוסף לסימניות
עבדת על זה בצמוד לשכני היקר, הסופר רב שמואל ר' שליטא?

• הוסף לסימניות
נו, אולי ייצא לנו להפגש פעם (אני ירושלמי תושב רמות)...

• הוסף לסימניות
עבדת על זה בצמוד לשכני היקר, הסופר רב שמואל ר' שליטא?
בצמוד לסופר הרב מ. ספרא שעיבד את הסיפור לקומיקס. כמובן תחת עינו הפקוחה של ר' שמואל.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד! במיוחד את התנועות ידיים שמדויקות מאוד. מומלץ לקנות!
(אם אני לא טועה המחיר עכשיו הוא באיזור ה-45 ש"ח).
תודה שניאור!
במחיר אני לא ככ מעודכן, אבל זה הההמון עמודים...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
למה זה מזכיר לי את גולד?!

• הוסף לסימניות
וואוו!
פריצת דרך.

מעניין אם יצאו עוד קומיקסים כאלה בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה