הצופיה למרחוק - אשמח להערותיכם

• הוסף לסימניות
התלבטתי האם להעלות את הציור לאתגר השבועי או להעלותו כציור בפני עצמו.
הציור במקור היה מיועד לאתגר, אבל בסופו של יום סברתי שהיא לא מספקת די חומר למחשבה.
לכן אני מעלה אותה בנפרד.
ראוי לציין כי תמונה ישנה ודהויה בשחור לבן שימשה לי השראה.
אשמח להערותיכם המחכימות.

• הוסף לסימניות
הציור מעורר להרהר...
יפה מאוד.
יש איזשהי בעיה עם כיוון הפנים של הילדה.
בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
תודה על ההערה.
אבל היות וגם הצילום המקורי היה בזוית לא שגרתית, ומענינת
השתדלתי להיות נאמנה למקור.

• הוסף לסימניות
ציור מעורר מחשבות והשראה...
קווי המתאר בחום קצת לא מתאימים לסגנון, דורשים ליטוש,
או להוריד או להחליף לשחור.
אהבתי את המראה של הבגדים, את תחושת הבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1705681:
תודה על ההערה.
אבל היות וגם הצילום המקורי היה בזוית לא שגרתית, ומענינת
השתדלתי להיות נאמנה למקור.

הזווית לא שגרתית ומעניינת בכל מקרה.
זה לא סותר שמשהו לא בסדר עם הפנים.
נסי אולי להרים את העיניים ולדוחף אותם יותר לכיוון פנים הפרצוף. אולי זה מה שמפריע.

• הוסף לסימניות
העיבוד של הבגד נהדר, וגם של כפות הרגליים, מאוד אהבתי.
יש חוסר התאמה בין הפנים לגוף מבחינת ההצללות - בחלק של הגוף יש הצללה מאוד נוקשה, והפנים לעומתן חפות מצל כמעט לחלוטין...

• הוסף לסימניות
ללאה - את דוגמת הבד יצרתי בעצמי, דהיינו ציירתי פרחים, שכפלתי אותם,
ויצרתי פטרן, לאחר שציירתי את הציור הזה, השתמשתי
בפטרן הזה למילוי השמלה.
ליפית - תודה לך על ההערות. אקח אתן לתשומת ליבי.

• הוסף לסימניות
תכהי את קווי המתאר, התנוחה היפה קצת מתפספסת כרגע בגלל עמימות מה שקורה שם - הגוונים כולם בהירים ודומים ללא הצללה על הילדה - מהברכיים, וללא קו מבדל.
אהבתי מאד.

• הוסף לסימניות
מקסים ! מקסים!
אהבתי את כפות הרגליים

• הוסף לסימניות
מקסים!
בהחלט מעורר הירהור!
אבל לא מוותרת לך... תעלי ציור אחר גם לאתגר!

• הוסף לסימניות
הצביעה באמת מיוחדת , איזה מברשת זו עם נקודות קטנות?

• הוסף לסימניות
לפסטו
בצביעת הציור הזה השתמשתי גם במברשות שהעלו לפורום. צר לי שאינני זוכרת בדיוק איזה.
אני חושבת שהיתה מברשת עננים כל שהיא ועוד אחת שמיצרת משהו שנראה כמו נקודות.
אני ממליצה להוריד את המברשות למחשב ולהכניס אותן למנגה ולפוטושופ על פי הסיומת שלהן.

• הוסף לסימניות
לפסטו
בצביעת הציור הזה השתמשתי גם במברשות שהעלו לפורום. צר לי שאינני זוכרת בדיוק איזה.
אני ממליצה להוריד את המברשות למחשב ולהכניס אותן למנגה ולפוטושופ על פי הסיומת שלהן.

• הוסף לסימניות
דיוק מיוחד מאד!
הילדה קצת מחיכת, זה בכוונה?
לכאורה יש יותר מידי שער למעלה, ומצח קצת גבוה מהרגיל, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1706251:
לפסטו

לרבקה היקרה תודה על התשובה המפורטת,
היום כשניסיתי אופציות שונות של שיטות שילוב ראיתי שdissolve עושה בדיוק את אותה עבודה כמו המברשת שלכם. אפשר לבחור את המברשת הרגילה ופשוט לשנות MODE = DISSOLVE ויוצא יופי של מברשת.

• הוסף לסימניות
מענין לנסות. ותודה על הערת תשומת הלב לאפשרות הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה