אז זהו שזה נפל מבלי ששמתי לבשען ודאי יכול לכוון לך את זה.
ום יש לך את הישן הוא ודאי יכול גם להחזיר. את זה כן היה לי פעם.
הקטע שזה נפל ברחוב....בדרך כלל הכפתור שמכוון את השעון יכול להתפרק בהברגה אם מחזיקים עם פלייאר את החלק הפנימי שלו וזה כדי שיהיה ניתן להוציא את המנגנון מהשעון.
ובקיצור למי שלא הבין אפשר להחזיר את זה בצורה מאוד פשוטה, וחבל על השעון.
לא צריך שען עושים את זה לבד, תגדילו את החלק התחתון של התמונה ואני אסבירטוב אז החלטתי לקנות שעון חדש....
כזה סוג של שעון אני מתכוונת לרצועה,אם זה יהיה גדול שען יוכל להקטין לי את זה?
צפה בקובץ המצורף 1195760
לא צריך שען עושים את זה לבד, תגדילו את החלק התחתון של התמונה ואני אסביר
זה נקרא שעכשיו עד שצריך לשנות לשעון חורף השעון שלך טוב, נכון?אז זהו שזה נפל מבלי ששמתי לב
מה זה נקרא לכוון אין לא מצב לשים לי חדש?
תאמת לכוון גם טוב לי עד שיחליפו לשעון חורף....
אפשר להוציא את הבטריה לבד ולהמתין 11 שעות...זה נקרא שעכשיו עד שצריך לשנות לשעון חורף השעון שלך טוב, נכון?
אז כשמגיע שעון חורף אתה הולך לשען ומשלם לו ~10 ש"ח והוא מסובב את השעון לשעון חורף שעה אחורה.
הוא לא צריך את הצ'ופצ'יק בשביל זה. רק לא תוכל לכוול לבד.
טוב אכשיו השעון הגיע....מרימים את החלק המסומן, יש חור קטן להשחיל דרכו משהוא חד, ואז מזיזים אותו לאורך הרצועה עד לגודל המתאים
בהצלחה!
תעדכנו שהצלחתם
צפה בקובץ המצורף 1195773
מה הבעיה?מרימים את החלק המסומן, יש חור קטן להשחיל דרכו משהוא חד, ואז מזיזים אותו לאורך הרצועה עד לגודל המתאים
בהצלחה!
תעדכנו שהצלחתם
צפה בקובץ המצורף 1195773
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים