דרוש מידע הצטלמתם לדרכון קנדי? איפה עשיתם?

• הוסף לסימניות
אם עשיתם דרכון קנדי אתם בטח מכירים את הדרישות המחמירות שלהם בכל הנוגע לגודל המדויק של התמונה.
מכירים פוטו במרכז שמתמצא בדרישות שלהם?
לפני שנים מצאתי את פוטו גלנר בפ"ת, והוא ידע לדייק על המילימטר. היום יש שם עובדים צעירים והם פחות מתמצאים.

• הוסף לסימניות
אולי יש כאן קנדיים שחידשו דרכון לאחרונה?

• הוסף לסימניות
הקפצה

מה, אין כאן קנדיים?! :unsure:
או שהם לא רוצים להחשף?:p

• הוסף לסימניות
הקפצה

מה, אין כאן קנדיים?! :unsure:
או שהם לא רוצים להחשף?:p
בחיפוש אונליין יש כמה פוטו שעושים את זה
צריך כמובן לחפש באיזור שלכם
גם יש אתרים שעושים את זה לבד ע"י העלאת תמונה שלכם
(מה שאני מצאתי היה בתשלום)

• הוסף לסימניות
בחיפוש אונליין יש כמה פוטו שעושים את זה
צריך כמובן לחפש באיזור שלכם
גם יש אתרים שעושים את זה לבד ע"י העלאת תמונה שלכם
(מה שאני מצאתי היה בתשלום)
תודה שחיפשתם.

אם יש למישהוא נסיון עם העלאת תמונה לאתר, דווקא לדרכון קנדי, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בפוטו רגיל (במבשרת) איך שאני זוכר היה צריך רק להתאים את התמונה לגודל מסוים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה