התייעצות הצטרדתי נוראות!

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע...
מה אין, אין יבלות, או אין ימי מחלה?
כי לגבי דמי פגיעה (שזה כעין תשלום של ימי מחלה עד 90 יום) לכאורה אפשר גם אם אין יבלות, כמובן בהנחה שביטוח לאומי יאשר שהפגיעה נובעת מעבודה
הייתי, שלח אותי לא.א.ג...
נו, והייתם אצל א.א.ג.?

• הוסף לסימניות
1. ודאי שיש.
2. במה עבדת קודם?
אם היית מורה - זה אכן פגיעה משמעותית בכושר עבודה.
אם עבדת במחשבים - הרבה פחות.
אבל קודם כמחו שאמרו צריך אבחנה שתיתן לך מספיק אחוזים על החולי עצמו.

• הוסף לסימניות
מה אין, אין יבלות, או אין ימי מחלה?
כי לגבי דמי פגיעה (שזה כעין תשלום של ימי מחלה עד 90 יום) לכאורה אפשר גם אם אין יבלות, כמובן בהנחה שביטוח לאומי יאשר שהפגיעה נובעת מעבודה

נו, והייתם אצל א.א.ג.?
אין ימי מחלה צבורים, ניצלתי את מלוא ימי המחלה שלי לאחרונה בגלל משהו אחר שלא קשור לצרידות (בעקבותיו הייתי אצל רופא תעסוקתי וכדרך אגב, הוא שלח אותי לאא"ג....
עדיין לא הייתי אצל אא"ג...
2. במה עבדת קודם?
אני עובדת באותה העבודה - הוראה, כבר מעל עשור...

• הוסף לסימניות
אני עובדת הוראה, לאחרונה אני נהיית צרודה לעיתים מאוד קרובות....
2 שאלות:
1. קלינאית תקשורת- האם יש ק"ת שמתמחה דווקא בתחום זה? ולא בעיות היגוי/ שפה וכו'? איזור ירושלים...
2. רופאה תעסוקתית הפנתה אותי להגשת תביעה למחלת מקצוע מביטו"ל- שווה להגיש? זה יוריד לי את יכולת ההשתכרות שלי? ישלול ממני להמשיך לעבוד בתחום זה?
אודה לכל העונים.
שמעתי על שיטה לשתות כוס מים
אחרי קפה/תה
ואז פותר את כל הבעיות.

• הוסף לסימניות
אין ימי מחלה צבורים, ניצלתי את מלוא ימי המחלה שלי לאחרונה בגלל משהו אחר שלא קשור לצרידות (בעקבותיו הייתי אצל רופא תעסוקתי וכדרך אגב, הוא שלח אותי לאא"ג....
עדיין לא הייתי אצל אא"ג...

אני עובדת באותה העבודה - הוראה, כבר מעל עשור...
אז מדוע לא לבקש דמי פגיעה, כמובן במידה ויש אישור מרופא תעסוקתי וא.א.ג על הפגיעה ועל כך שנגרמה מעבודה

• הוסף לסימניות
אז מדוע לא לבקש דמי פגיעה, כמובן במידה ויש אישור מרופא תעסוקתי וא.א.ג על הפגיעה ועל כך שנגרמה מעבודה
1.
כפי שהבנתי- דמי פגיעה אפשר לקבל רק במידה ויש ימי מחלה צבורים (ולי אין)- אני טועה?
אשמח למידע.
2.
רופא תעסוקתי המליץ על תביעה למחלת מקצוע-
מה ששאלתי בראש האשכול- האם נכות מתוצאה ממחלת מקצוע מונעת ממני להמשיך לעבוד במקום עבודתי הנוכחי?

אפשר הסבר לדמי פגיעה? (ובבקשה- בלי קישורים ל"כל זכות" וכו', אני רוצה להבין במילים הכי ברורות שיש...)
כמו"כ הסבר כנ"ל למחלת מקצוע...

מתי מגישים דמי פגיעה ומתי מחלת מקצוע?
וגם- מה זה מיקרוטראומה? יש מה להגיש?
אפשר להגיש את הכל?

• הוסף לסימניות
ננסה לענות בקצרה
1. אין שום קשר בין דמי פגיעה לצבירת ימי מחלה.
2. הכרה במחלת מקצוע לא מונעת להמשיך לעבוד באותו מקום, וכך גם קביעת אחוזי נכות, דמי פגיעה תוכלו לקבל רק על הימים בהם תעדרו מהעבודה.
3. דמי פגיעה, משמעותם תשלום בעד ימים (עד 90 יום) בהם עובד נעדר מעבודתו עקב פגיעה שנגרמה מעבודה.
4. מלבד דמי פגיעה יש אפשרות להגיש בקשה לקביעת אחוזי נכות, במידה ויקבעו 10% נכות ומעלה תקבלו תשלום ח"פ בסכום משמעותי (ואם יקבעו 20% נכות אף תוכלו לקבל גמלה חודשית) זאת כאמור ללא דרישה שתעזבו את מקום העבוה

• הוסף לסימניות
ננסה לענות בקצרה
1. אין שום קשר בין דמי פגיעה לצבירת ימי מחלה.
2. הכרה במחלת מקצוע לא מונעת להמשיך לעבוד באותו מקום, וכך גם קביעת אחוזי נכות, דמי פגיעה תוכלו לקבל רק על הימים בהם תעדרו מהעבודה.
3. דמי פגיעה, משמעותם תשלום בעד ימים (עד 90 יום) בהם עובד נעדר מעבודתו עקב פגיעה שנגרמה מעבודה.
4. מלבד דמי פגיעה יש אפשרות להגיש בקשה לקביעת אחוזי נכות, במידה ויקבעו 10% נכות ומעלה תקבלו תשלום ח"פ בסכום משמעותי (ואם יקבעו 20% נכות אף תוכלו לקבל גמלה חודשית) זאת כאמור ללא דרישה שתעזבו את מקום העבודה
ממש תודה על ההסבר,
1. מדבריך אני מבינה שאם אין לי ימי מחלה צבורים- אין לי מה להגיש בקשה לדמי פגיעה, נכון?
2. בקשה לקביעת אחוזי נכות יכולים גם להיקרא- מחלת מקצוע?
ומהו מיקרוטראומה? כי הרופא התעסוקתי נתן לי מסמך להגשת בקשה למחלת מקצוע או מיקרוטראומה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אםם רוצים להגיש תמלאו את הטופס המצורף תצרפו את האישורים מהנהלת המוסד ומהרופאים ותשלחו לביטוח לאומי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• טופס מחלת מקצוע.pdf
    1.2 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
אני עובדת הוראה, לאחרונה אני נהיית צרודה לעיתים מאוד קרובות....
2 שאלות:
1. קלינאית תקשורת- האם יש ק"ת שמתמחה דווקא בתחום זה? ולא בעיות היגוי/ שפה וכו'? איזור ירושלים...
2. רופאה תעסוקתית הפנתה אותי להגשת תביעה למחלת מקצוע מביטו"ל- שווה להגיש? זה יוריד לי את יכולת ההשתכרות שלי? ישלול ממני להמשיך לעבוד בתחום זה?
אודה לכל העונים.​
אם גוש עציון רלוונטי, אני ממליצה על שרון רון - קלינאית תקשורת מצוינת. יכול להיות שהיא מקבלת גם בירושלים, אני לא יודעת.

• הוסף לסימניות
מלבד כל זאת יש מוצר שנקרא מקלות שוש בשין שמאלית
עולה שקל וחצי עד שניים כל מקל בכל חנות פיצוחים טובה
לחלוט שתי מקלות עד שיהיה צבע חזק
לשתות כוס לפני השינה ולקום חזנים דגולים
רק הערת אזהרה זה מתוק בטרוף...
בפיצוחי מזרחי ברחוב יחזקאל בירושלים יש עכשיו סחורה חדשה ברמה גבוהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה