הצטרפות למנוי לVideoBlocks

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי עד ה-27 בדצמבר(8 חודשים) ואני מעונינת להשתתף במנוי עם עוד אנשים תמורת 100ש"ח(מנוי לשנה עולה 350!) מי שמעוניין שיתקשר ל-0583259263

• הוסף לסימניות
נווו אף אחד לא מעוניין? מה אם 70 ש"ח (אם יצטרפו עוד אנשים אולי אפילו יותר זול) נא להתקשר לטלפון למעלה

• הוסף לסימניות
אולי יש כאן משהוא מנטפרי עם נסיון
נטפרי אמרו לי שהם יכולים לפתוח לי
מומלץ???

• הוסף לסימניות
סליחה אבל באמת חשוב לי לדעת בררתם אם זה מותר הלכתית אני בררתי וקבלתי תשובה שלא!
(אגב היה להם מנוי עד עכשיו מורחב ל5 אנשים ב199 דולר לשנה וכעת הם הקפיצו את המחיר ל1990 דולר לשנה ורק עם 3 אנשים ו199 דולר לאיש אחד , שמתן לב????

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי מנוי.
מי שרוצה בחמישים ש"ח ל-11 חודשים מוזמנת לשלוח לי מייל
ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה מאד השאלה אם זה מותר... אף אחת לא בודקת.....

• הוסף לסימניות
בינתים את השניה כך שזה ודאי מותר
שלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
איך את יודעת?

• הוסף לסימניות
כתוב בתקנון שמותר לצרף עוד אדם אחד ואגב מדובר בגויים ומותר לגנוב מגוי אם זה ללא חילול ה'

• הוסף לסימניות
הרב אמר לי שגם גוי אסור לגנוב ורק אבדה לא צריך להחזיר
אגב ואולי יש יהודים במניות?

• הוסף לסימניות
70 פנים לתורה, ועוד משהו יש כאלה שבטוח לא יעשו מנוי אלא רק אם זה יעלה להם יותר זול-ואז החברה בכלל לא מפסידה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה