כללי הצטרפות לפורום הטיפוגרפיה

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
(מובן שהחברים העולם הטיפוגרפיה מוותרים על חסיון פרטים).

• הוסף לסימניות
אני מצטער שהעסק עובד לאט, אבל קודם הייתי צריך שהפורום יסגר. (עד שההנהלה....)
שנית, כתבות לוקח זמן לכתוב, בעז"ה תוך יומיים תועלה הכתבה הראשונה.
קצב הפורום יהיה איטי יותר מעיצוב גרפי, אבל מקצועי נטו.

בינתיים אין חברים בפורום, לאחר ההרשמה עם 10 חברים, הפורום יהפוך לפעיל בע"ה.

• הוסף לסימניות
לא חושב שהרבה יסכימו לחשוף את פרטיהם האישיים כל כך מעל גלי האינטרנט.

בכל אופן - שיהיה בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
לפונטביט, מסטרפונט מעבירים פרטים?
הפורום מספק באופן שוטף פונטים חדשים. אני לא יכול כל פעם שאני גומר פונט להעביר לרשומים במייל. אז מי שלא רוצה אז לא, אני לא צריך המון חברים, אני לא מצפה לפעילות הומה בפורום.
הפורום הוא מקצועי לגמרי.
מי שמצטרף רק יכול להרוויח.

• הוסף לסימניות
אפשר לחלק את הדברים.

הצטרפות לפורום לא תדרוש חשיפה של הפרטים, כמו שבפורומים השכנים לא ביקשו לחשוף פרטים.

לגבי הפונטים, מי שימלא אחר כל הדרישות הנ"ל יהיה ברשימת המנויים לפונטים ומי שלא, לא.

יש המון פורומים מקצועיים כשהמשתתפים הם אנונימיים לגמרי, אולי כל הפורומים.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לדברי גרף

• הוסף לסימניות
ואז אני צריך לשלוח כל פעם שאני גומר פונט או מעדכן פונט לכל הרשומים במייל?????

• הוסף לסימניות
אלי, סליחה סליחה סליחה.
רציתי לקחת ציטוט מההודעה הראשונה שלך, ובטעות מחקתי לך את זה.
תכתוב את זה בבקשה עוד פעם.
ושוב סליחה. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה