הצטרפות לפורום מורות לאנגלית

• הוסף לסימניות
אשמח מאד להצטרף לפורום מורות לאנגלית .
הפורום במייל ?

• הוסף לסימניות
אאשמח גם להצטרף לפורום מורות לאנגלית תיכון

• הוסף לסימניות
האם הפורום קיים עדיין? רוצה להצטרף

• הוסף לסימניות
אני מורה לאנגלית בכיתות נמוכות
ואשמח מאד להצטרף
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כולן רוצות להצטרף
השאלה האם באמת קיים כזה פורום???
אני בקשתי להצטרף ומאז שום דבר לא קרה...

• הוסף לסימניות
ddc55d03-7f79-4544-8cb1-3070be5b168a-1_all_1114.jpg
Click HERE > https://docs.google.com/forms/d/e/1...RYDKpPdoLi8DqP-2mbDNZXCA/viewform?usp=sf_link

בבקשה חסרים לי רק 6 תגובות 🙏

את מורה לאנגלית?

מוזמנת להצטרף לפורום הסגור שלנו.

• הוסף לסימניות
אשמח להצטרף
וכן מחפשת בדחיפות מצגת לשיעור מתוקשב בזום באנגלית כיתה ד שיעור אוצר מילים עם משימות מתוקשבות כולל פתיחה והאוצר מילים אשמח מאוד מאוןד למי שיכול להעלות לי .

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
יש למישהי מושג איך ניתן ללמוד אנגלית (בחור) לא דרך המחשב? אולי טלפונית?
מאד יעזור, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה