עליסה בארץ הפלאות
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
למה באמת?
שאלה טובה...למה באמת?
צירפו אותך?@שינדי- זה אני.
אשמח להצטרף S0548591983 שטרודל... לפרום רכזות חברתיות
לאצירפו אותך?
אני בפנים.אני לא רכזת חברתית
אבל יש לי משהו שאשמח לפרסם שם
יש מצב שמשהיא מעלה במקומי?
אחת מבתוכו?
תודה!
איך מצטרפים אני רכזת חברתיתאני בפנים ואני יכולה לפרסם בשמך..
גם אני לכן אני שואלת...איך מצטרפים אני רכזת חברתית
איך מצטרפים אני רכזת חברתית
צריך לדבר עם @שינדי- זה אני.גם אני לכן אני שואלת...
אתמול היא אמרה לי להיכנס לפורום ויש שם טופס אבל אני לא מוצאת לא את הפורום ולא את הטופסצריך לדבר עם @שינדי- זה אני.
היא מנהלת של הפורום הזה
והיא תעזור לכן להכנס
פעם היה אפשרות להכנס בצורה אחרת לפי איך שזכור לי ע''י מילוי טופס אבל אני לא רואה את זה עכשיו..
אז אצלי יש רק את הכותרת "פורום קבוצות מקצועיות ואת הכיתוב שמתחת
טוב.צריך לדבר עם @שינדי- זה אני.
היא מנהלת של הפורום הזה
והיא תעזור לכן להכנס
פעם היה אפשרות להכנס בצורה אחרת לפי איך שזכור לי ע''י מילוי טופס אבל אני לא רואה את זה עכשיו..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים