- הוסף לסימניות
כשאני מנסה להצטרף לחגורה מקצועית זה כותב לי שצריך תיק עבודות אפילו שצירפתי כבר מה אפשר לעשות?
אבל אין לי איך לשלוח להם הודעה
מה זה להצטרף לחגורה מקצועית?כשאני מנסה להצטרף לחגורה מקצועית זה כותב לי שצריך תיק עבודות אפילו שצירפתי כבר מה אפשר לעשות?
זה מופנה גם ל @רותי וינברגשלום אדון @הכלבויניק אני מעוניינת להצטרף לקהילת אדריכלות ועיצוב פנים וגם אחרי שצירפתי תיק עבודות זה כותב לי שחייבים לצרף תיק עבודות..
מה אפשר לעשות?
אשמח לטיפול מהיר כי אני כבר מנסה הרבה זמן להצטרף , תודה רבה!
שלום וברכה,זה מופנה גם ל @רותי וינברג
לא הבנת את הבעיה!שלום וברכה,
אצלי לא הופיעה ולא מופיעה בקשת הצטרפות
ברגע שתופיה בקשה כזו המלאה בכל הפרטים שלה-
אוכל לאשר את הצטרפותכם
אשמח לקבל תשובה בעניין. @רותי וינברגלא הבנת את הבעיה!
הבעיה היא שאני לא מצליח לצרף קובץ לצורך התרשמות - גם אחרי שאני מעלה קובץ הוא כותב לי שצריך לצרף קובץ בשביל להצטרף
אשמח לקבל תשובה בעניין.
תודה רבה!
לא רואה את התמונה שצירפת
אשמח לעזרה @הכלבויניקלא הבנת את הבעיה!
הבעיה היא שאני לא מצליחה לצרף קובץ לצורך התרשמות - גם אחרי שאני מעלה קובץ הוא כותב לי שצריך לצרף קובץ בשביל להצטרף
אשמח לקבל תשובה בעניין.
תודה רבה!
נסיתי כמה ולא הלךנראה לי שצריך לצרף כמה קבצים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים