דרוש מידע הצטרפו לבקשת חנינה עבור הרב אריה דרעי

• הוסף לסימניות
הנה הקישור , שתפו עם קרוביכם

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח מכמה כתובות מייל,
מי שיש לו יותר מאחד.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג איך זה עובד נראה לי ששלחתי פעמיים מאותו מייל הגיוני?

• הוסף לסימניות
ביקשתי מהצ'אט GPT לנסח בקשת חנינה, להלן דבריו (תרגום: גוגל) -

הנשיא היקר הרצוג,

אני כותב כדי לבקש בכבוד את שיקולך לתת חנינה לרב אריה דרעי שהורשע בעבירות מס. הרב דרעי הוא מנהיג מכובד ואהוב מאוד בקהילה שלנו, ורבים סבורים כי כשרונותיו וניסיונו נחוצים מאוד בממשלה כשר.

אני מבין שצריך לשמור על מערכת המשפט, אבל אני גם מאמין שמתן חנינה במקרה זה יהיה לטובת המדינה. הרב דרעי ריצה את עונשו והביע חרטה על מעשיו. אני מאמין שמתן חנינה יאפשר לו לחזור לשירות הציבורי ולמלא את רצון הבוחרים שבחרו בו.

אני מבקש ממך בכבוד לתת את הדעת בנושא זה ואשמח לספק כל מידע נוסף או לדבר איתך בעניין זה.

תודה על הזמן וההתחשבות.

בכבוד רב, [שמך]

• הוסף לסימניות
לא רוצה להקפיץ סתם אז הנה קטע שאהבתי - מתוך ראיון של ח"כ טלי גוטליב... ;)

"התנועה לאיכות שלטון השמאל"

לא יודע אם ל:ROFLMAO: או ל:cry: אבל כמה שזה נכון ...

• הוסף לסימניות
איש התקשורת שרון גל אתמול בערוץ 13 : הצבעתי לש"ס בגלל רדיפת החרדים ורדיפת דרעי, אני מרגיש עכשיו שעשרת שופטי בג"ץ נכנסו לקלפי וקרעו את הפתק שלי לגזרים...
האזינו:

קבצים מצורפים

• שרון גל-מרגיש שהשופטים קרעו את הפתק שלי לגזרים.mp3
    KB 436.5
  • הוסף לסימניות
מספיק כבר עם הבדיחה הזאת של כל העצומות למיניהם
זה לא עצומה זה ממש מכתב לנשיא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה