הציור ביד והצביעה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם הן על הציור והן על הצביעה

• הוסף לסימניות
העיינים בוכות והפה צוחק?

• הוסף לסימניות
הציור הראשון מדהים!!!!
השני דרוש שיפוץ, משהו פלסטי מעט,
אבל השיטה נהדרת, אני אוהבת אותה מאד.

• הוסף לסימניות
ראיתי את העבודות בתיק עבודות שלך. מקסים!(כן, גם הקונצ'יקים...:D:D)

• הוסף לסימניות
יפה ממש!!! במיוחד הראשון. בטח בילד השני מתעללים בבית ספר.

• הוסף לסימניות
אהבתי. סגנון מעניין והצביעה רכה ונעימה :)

• הוסף לסימניות
הצביעה מקסימה.מפריע לי האף של הילד השני.זה נראה שכל הפנים נוטות לצד ימין והאף לצד שמאל.משהו מעוות שם.אבל יש פה כישרון גדול.

• הוסף לסימניות
ציורים מקסימים, גם אני אוהבת את השילוב של רישום בעיפרון עם צביעה,
והארה קטנה- יש הרגשה שהרישום שולט מדי במיוחד באזור הפה והאף בעיקר בציור השני.
העיוות באף ובפנים לדעתי נוצר כתוצאה מהצללה לא נכונה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני אישית מעדיף תמיד ציור שרואים בו את ה"יד".
לכן הציורים של פולק כל כך מושכים בעיניי.

כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
הצביעה רכה ומקסימה!

• הוסף לסימניות
הראשון מיוחד ממש!!
הייתי מסדרת קצת את הכיפה, משהו שם לא מספיק יושב.
השני מתוק, אולי ללהוריד קוים בתוך הפה , קצת יותר רך ומטושטש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה