הציור הזה נראה כל כך אמיתי, שזה מפחיד! שווה צפייה

• הוסף לסימניות
אוהבים ציורי תלת מימד?
קבלו את הגרסה המפחידה יותר של סדרת ציורי התלת מימד של האמן סטפן פבסט - נחש ב-3D שנראה ממש אמיתי

שווה צפיה!! מדהים!!!!​

צפה בקובץ המצורף 261087

נחש בתלת מימד שנראה כל כך אמיתי.

• הוסף לסימניות
מדהים

לפני שבוע בערך גם העליתי קליפ של צייר
ובקשתי שם מי שיכול לשלוח לי למייל עוד קליפים כאלו
כי העלו שם לינק מפרוג עם הרבה קליפים כאלו ולא הצלחתי להוריד אותם
עכשיו כן הצלחתי להוריד
אשמח מאוד מי שישכול לשלוח לי קליפים כאלו למייל

• הוסף לסימניות
הנה עוד אחד - כוס מים אמיתית

מדהים: אנשים שראו את הציור הזה הושיטו יד לכוס המים
צפה בקובץ המצורף 261092
סטפן פבסט, אמן רוסי שמתגורר בגרמניה, הציג ביוטיוב את תהליך יצירת האיור שיגרום גם לכם להושיט יד בניסיון לתפוס את כוס המים - אולם לשווא, זו לא באמת כוס, זה בסה"כ ציור.

• הוסף לסימניות
זה מדהים!!!
זה כמו העולם הזה, אנו חיים בדמיונות והבלים.......
מי שנמצא למעלה רואה שכל הגשמיות היא כלום...

• הוסף לסימניות
כל הציורים מהסוג הזה, מטעים רק מזוית אחת, מסויימת מאוד.
בתמונות מצלמים א"ז מהזווית הזו.

• הוסף לסימניות
גדולללל!!!
יש המון סרטונים כאלו. ניסיתי קצת ללמוד את הסגנון הזה, הוא דורש מהמח הרבה אקרובטיקה;) אבל הרעיון נכנס אחרי פעם אחת וזה מתחיל להיות נחמד...

• הוסף לסימניות
יש באתר הידברות, רק שהסרטונים חסומים לי לצפייה.
http://www.hidabroot.org/he/category/50756
אם מישו יועיל להוריד אותם, נשמח שישתף את כולם
תודה מראש!
שבוע טוב

• הוסף לסימניות
יש מי שיכול להוריד להנאת כולנו סרטונים נוספים כאלו?
יפית אומרת שיש באתר של הידברות, אבל חסום...

• הוסף לסימניות
שלחו לי במייל, אבל אין לי מושג איך מעלים לכאן.

• הוסף לסימניות
אולי תשלחי גם לי במייל?
תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה