הצייר המוכשר

• הוסף לסימניות
ציור ב 40 שניות
אתם חייבים לראות (יש אישה)

(קיבלתי במייל)

קבצים מצורפים

• הצייר המוכשר.avi
    4.3 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אואהו... אואההו..

• הוסף לסימניות
לפי הבנתי זה נראה דקה ועשרים דקות... :p
אבל גם בחמש דקות זה מטורף לצייר כזה ציור הפוך...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1248702:
לפי הבנתי זה נראה דקה ועשרים דקות... :p
אבל גם בחמש דקות זה מטורף לצייר כזה ציור הפוך...;)

אח...... התכוונתי לכתוב 90 שניות, לוידת למה יצא 40 :)

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם על השיטה של לצייר הפוך, צייר רחוב אחד בממילה הסביר לי פעם שזה עובד על האונה השניה במוח, אם מציירים הפוך אז עובדים על אור וצל ובכלל כל הציור בלי להתקבע "עכשיו אני מצייר עין" וכד' כי לא שמים לב.... שיטה מענינית שמעולם לא ניסיתי.
אבל וואו! באמת לא הבנתי לאן הוא חותר פה בציור הזה ו... צ'מעו... מוכשר הבן אדם!

• הוסף לסימניות
מי אמר שהוא לא היתאמן על זה לפני...

• הוסף לסימניות
לדעתי כל סגנון הציור פה הוא תחרותי וסגנון של הופעה. יש לי קליפים נוספים של כמה שיושבים וצופים (עושה רושם שהם שופטים או משהו בסגנון), ועל הבמה מופיעים אמנים מכל מיני תחומים, לא רק ציירים.

• הוסף לסימניות
מאלף! נשמח לראות עוד!
שמעתי גם על השיטה הזו של לצייר הפוך, המורה שלי לציור הציעה את זה לתלמידה שהתקשתה לגשת לציור. אחרי שהיא הפכה זה בעצם היה ככתמים בעיניה והיא הצליחה לצייר.

• הוסף לסימניות
א-ירושלמית, נשמח אם תשתפי אותנו:)

• הוסף לסימניות
אחפש ואעלה, בעז"ה.
רק קחו בחשבון, שלא כל הקליפים נקיים במיוחד ואני לא מתכוונת לסנן נשים/גברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה