היא באמצעו של קרב.....נראה לי אמונה הסתדרה:
צפה בקובץ המצורף 1223370
או ינעלעד הבוקר זה יימחק
אשכולות שטותיים כאלה בד"כ נמחקים...או ינעל
אני מצטערת לאכזב אבל זה חל רק כשהיא נכנסת מרצונה האישי, ולא מתוך כפיה...אני גם רוצה את כל הברכות. !
יותר בגדר של איש את רעהו יציחיקהו...זה לא בגדר 'איש את רעהו יעזורו'??
בגדול זה נכון אבל זה אשכול שהוא @לא כמו כולםאשכולות שטותיים כאלה בד"כ נמחקים...
אין כאן שום מידע שיכול לעזור למישו בעתיד.
ככה יוכלו להגיד שהיו ערים כל הלילה והתפללו. לא יגלו על מה.אוווווו
נקרעתי פה מצחוווווק
3 בלילה, ערב חג, וזה מה שאנשים עושים...
בטח שיש, יש פה הרבה טיפים להשמדת לטאות, הברחת לטאות, זיהוי לטאות/שממיות.אין כאן שום מידע שיכול לעזור למישו בעתיד.
מה יש לכם,אני באמת חושששששש........תנו עדכון שהכל בסדר !
האמת שאם אף אחד לא ידווח ולא יקפיץ ולא יתייג מנהליםאני מאמין שיש ימים שמנהלי קהילות בפרוג קמים ורואים שבלילה היה בלאגן וכו'
אבל לזה הם לא יאמינו....
הלוואי ואני יראה אותם מחר בבוקר....
הלטאה?מה יש לכם,
הלכה כבר לישון מזמממממןןןןןןןןן
מילתא דשטותא ומילתא דבדיחותאאשכולות שטותיים כאלה בד"כ נמחקים...
אין כאן שום מידע שיכול לעזור למישו בעתיד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים