עזרה הצילוווווו-הדיסקאונקי ננעל מחמת וירוס מהעושים????

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסקאונקי למחשב שהיה בו ווירוסים ומחמת זה החומר בתוך הדיסקאונקי ניתקע ולא ניפתח.
החומר נראה קיים אך לא ניפתח.

• הוסף לסימניות
עדיף לא לנסות לפתוח את האון קי ולנסות לשחזר את החומר בתוכנת שיחזור או במכון מקצועי אם החומר ממש חשוב
https://שחזור.co.il/ אני יודעת שהם ממש טובים או בתוכנה שנקראת
EaseUS Data Recovery

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסקאונקי למחשב שהיה בו ווירוסים ומחמת זה החומר בתוך הדיסקאונקי ניתקע ולא ניפתח.
החומר נראה קיים אך לא ניפתח.
תכניסו את האונקי למחשב שמותקןם עליו אנטי וירוס ועם התוכנת האנטי וירוס לסרוק את האונקי וזה ימחק את הוירוס.

• הוסף לסימניות
ממש לא !!!!למחוק בתוכנת אנטי ווירוס היא מוחקת את כל הנתונים אם הם נגועים מנסיון היה לי חומר יקר ושום תוכנה הלא הצליחה לשחזר את זה וגם במכון אמרו שזה המקרה הכי קשה לשחזור אם זה תוכנת אנטי ווירוס

• הוסף לסימניות
ממש לא !!!!למחוק בתוכנת אנטי ווירוס היא מוחקת את כל הנתונים אם הם נגועים מנסיון היה לי חומר יקר ושום תוכנה הלא הצליחה לשחזר את זה וגם במכון אמרו שזה המקרה הכי קשה לשחזור אם זה תוכנת אנטי ווירוס
זה לא אמור למוק את כל החומר רק את הוירוס. לא התכוונתי שיעשו אתחול אלא סריקה ותיקון.

• הוסף לסימניות
ממש לא בתיקון זה מוחק את כל החומרים שנגועים ואם החומר קצת נגוע הוא מוחק אותו בצורה מוחלטת
מניסיון אני ממש לא ממליצה פעולת התיקון בעצם מתקנת את הכונן ומוחקת סופית את החלקים הנגועים

• הוסף לסימניות
בכל תוכנת שחזור אפשר לשחזר חומר שנמחק בטעות בצורה ידנית או אם הדיסק און קי תקול מבחינה חיצונית אבל פעולת התיקון היא הכי גרועה מכולם משום שהיא מוחקת חומרים נגועים בצורה מוחלטת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדקו בקישור המצ"ב, יש פה הדרכה.
המדריך טוב, אבל לא מתאים למקרה.
האונקי מזוהה במחשב ללא בעיה? מה הכוונה "נתקע"? אפשר להעתיק את הקבצים ממנו?
אפשר לתקן לבד אבל כמו שאמרו עדיף לשחזר לפני, אם זה בירושלים אוכל לעזור, אולי עם צילום מסך אוכל להבין מרחוק מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
המשפט לא מאוד הגיוני.
ווירוסים לא אמורים לתקוע את האון קי, אלא לנעול או למחוק את הקבצים.
יש פה הנחה שגויה, וכל ה"המלצות" של "חכמת ההמונים" - בעקבות ההנחה הנ"ל...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם הסתדרתי
וסליחה על הטעות בניסוח....
הייתי בטוח שתתגברו על זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה