כללי הצילווווו! עזרה דחופה בשמירת אלבום דיגיטלי

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עיצבתי אלבום דיגיטלי באינדיזיין.
שלחתי בPDF לדפוס והוא התקשר אלי עכשיו שבגלל שזה כאילו תמונות צריך לשמור את זה בJPEG איך למען ה' שומרים כל כך הרבה עמודים מאינדיזיין לJPEG
אני צריכה לשלוח את זה עכשיו בדחיפות מי שיכול לעזור לי אודה מאוד מאוד מאוד...
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לעשות יצוא מאינדי' לג'ייפג? באיכות גבוהה כמובן
או מאקרובט יותר טוב ליצא נראה לי

• הוסף לסימניות
תודה לך!
זה פעם ראשונה שאני עושה אלבום ולא ידעתי שישי אפשרות כזו. יש לך מושג על איזה רזולוציה אני צריכה לשמור יש שם מלא אפשרויות האם על 300 או יותר או פחות והוא נותן אפשרות של קו בסיס או מדורג מה יותר איכותי
תודה על התשובה המהירה...

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בקובץ הPDF שמירה בשם לJPGE והוא יוצר מהקובץ אוטומטית עמודים ממוספרים שמורים כתמונות.

• הוסף לסימניות
להמיר מ-PDF לגייפג' מוריד את האיכות בצורה דרסטית
הכי טוב לייצא מהאינדזיין לגייפג' ולבחור רזולוציה של 300
ברוב הבתי דפוס הדיגטליים לא מקבלים עבודות כאלו ביותר מ300 רזולוציה
זה תוקע את המכונות ואין צורך ביותר מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה